Felgyújtottak egy sündisznót Budapesten

2017. november 17. 07:34

A rendőrség állatkínzás miatt vádemelést javasol.

2017. november 17. 07:34

Állatkínzás miatt vádemelést javasol a rendőrség egy fővárosi férfi ellen, aki felgyújtott egy sündisznót – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.

A tájékoztatás szerint az összeégett, de még élő állatra egy járókelő talált rá a főváros XIII. kerületében, még július 26-án. A kisállatot állatorvoshoz vitte, de a sündisznó a szakszerű ellátás ellenére is elpusztult. A nyomozás során a rendőrök beazonosították a sündisznó felgyújtásával megalapozottan gyanúsítható 20 éves budapesti férfit, akit egy nappal később elfogtak XIII. kerületi otthonában.

(MTI)

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
apika2
2017. november 20. 09:36
Bármeddig töröm a fejem, nem volt olyan az életemben, hogy örömmel töltött volna el egy állat bántalmazása, szenvedése... Még akkor se ha szükséges volt. Disznóvágás, csirkevágás...
Hóvirágcsempész
2017. november 17. 19:25
Min csodálkoztok ? Az ember nem változott ötezer év óta semmit . Egy távoli rokonom részt vett a délszláv háborúban a horvát oldalon , zsoldosként . Olyan dolgokat látott , hogy elsírtam magam , amikor elmesélte . " Nincs gonoszabb lény az embernél . " Nem mondom el , miket , mert nem hinnétek el , szerintem . Ha nem a saját szájából hallom, én sem hittem volna el . Azt gondoltam volna , ez csak egy horror. Másfél év múlva szerelt le .
Ígymegyez
2017. november 17. 19:01
Csak sün, nem disznó. Nem érint meg jobban egy állat szenvedése, mint egy emberé. Pont annyira utálatos minden kínzás, minden alávetett lény szenvedése. A hatalommal visszaélés szinte minden formája undorító. Akár sün, akár gyerek, akár öreg, akár egy átlag ember a kommunizmus alatt. Én még Fletót sem kínoznám meg. (Mondjuk a felelősségre vonást nem kéne megúsznia.)
még fokozza
2017. november 17. 15:25
Rám kellene bízni a megbüntetését.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!