Kovács Béla nem ment el a kihallgatására

2017. június 23. 20:59

Ezúttal költségvetési csalás gyanúja miatt akarták kihallgatni a kémkedéssel is meggyanúsított jobbikos politikust, de nem jelent meg a kihallgatásán.

2017. június 23. 20:59

Hiába várta a sajtó és ügyvédje, Szikinger István is Kovács Bálát a  Központi Nyomozó Főügyészség előtt, a jobbikos EP-képviselő nem érkezett meg kihallgatására, ahol költségvetési csalás gyanúja miatt kérték volna számon pénteken. Az ügyvédje elérni is hiába próbálta őt.

Kovács Béla a gyanú szerint 2012-2013-ban gyakornoki szerződéseket kötött négy emberrel, mely 4-6 hónapnyi brüsszeli gyakornokoskodásról szólt. Az érintettek viszont valójában sosem jártak ott, miközben az Európai Parlament kifizette őket. Több mint 8 millió forintnyi vagyoni hátrányt okozhatott az üggyel a gyanú szerint. 

A jobbikos politikust egyébként az EU intézményei elleni kémkedéssel is meggyanúsították. Ez az ügy három éve tart, nemrég a két ügyet egyessítették. 

A Jobbik szerint Kovács Béla csak a Fidesz lejáratókampányának áldozata.

Az RTL Klub Híradójában elhangozott: elképzelhető, hogy a következő alkalommal már elővezetik Kovácsot a kihallgatására.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2017. június 26. 07:11
Kovács Béla nem ment el a kihallgatására" forduljanak a Jobbik gazdasági vezetőjéhez..mondá Vona
realista
2017. június 25. 16:52
Próbálkozik a Fidesz, a "kémvád" nem jött össze, most a "költségvetési csalás", legközelebb a "pedofilia" váddal jönnek?
csuka
2017. június 24. 10:53
Hétköznapi történet FIDESZ maffia- isztánban: https://alfahir.hu/2017/06/23/szemet_n1tv_hulladek_dunaharaszti Mindenki meg van kenve ...
Mindjárt
2017. június 24. 09:44
kgbviktor kgbputyin-nak nyal miközben kgbélázik. Na és? A felcsúti cigány fidesz birkái mindent lenyelnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!