A nagy vöröscsillag humbug

2017. március 25. 10:16

Az igazi szálak a stadionba vezetnek, ahol együtt szotyizott a miniszterelnökkel a Csíki Sör tulajdonosa Lénárd András.

2017. március 25. 10:16
Csarnó Ákos

„Most, hogy a nemzeti cukormáz leolvadt a sörvitáról, tisztán látszik, hogy nem másról, mint kőkemény üzleti érdekekről van szó.

Nem kell nagyon sokat tépelődni, a Heineken vs. Csíki Sör párbaj szimplán csak kamu ügy, amire most tényleg nyugodtan mondhatjuk, hogy gumicsont. Tökéletesen jó arra, hogy felhergelje az embereket, miközben a súlyos állam-, és közösségellenes lopássorozat folytatódik. (...)

A másik meg Kósa Lajos, de ő ebben a témában úgy szállt el, mint a sörből a buborék, hagyjuk is. Az igazi szálak a stadionba vezetnek, ahol együtt szotyizott a miniszterelnökkel a Csíki Sör tulajdonosa Lénárd András valamint a dunaszerdahelyi DAC tulajdonosa Világi Oszkár is, akinek szintén van érdekeltségük a Csíki Sörben. Milyen véletlen, hogy aztán pár nappal ezelőtt fentebb említett Kósa Lajos bejelentette a lex Heinekent.”

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alphaville
2017. március 25. 18:33
anyád picsája.
krotak
2017. március 25. 16:00
Megint csak a lényeg maradt ki. A Heineken kukorica-kásával erjesztett vörös csillagos trutymót árul sörként. Nem kell világutazónak lenni ahhoz, hogy az ember igazi sört ihasson: elég átmenni Szlovákiába.
Bokros Birka
2017. március 25. 15:09
János elvtárs a Ti Heineken szálaitok Jeruzsálembe vezetnek, ahol kívánságaitokat papírgalacsinba gyűrve bedugjátok a rabolt területen lévő siratófalba. Jövőre remélem Jeruzsálemben találkoztok a vörös csillagos sörrel. :D
cutcopy
2017. március 25. 11:37
"nem másról, mint kőkemény üzleti érdekekről van szó" Hűbammeg, nem mondod, hány hónapig nyomoztál míg kiderítetted balfék..?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!