Vajna Timi fánkozóján vezették le dühüket a Quaestor-károsultak

2016. november 24. 14:45

Flashmobot tartott a Quaestor Károsultak Közössége Vajna Tímea fánkozója előtt csütörtök délben. Nagyjából fél órán keresztül skandáltak és pózoltak az arra járóknak, majd bementek az üzletbe, hogy ingyen fánkot kérjenek maguknak. Kaptak.

2016. november 24. 14:45
Kiss Brigitta

Ha jól értettük, a Qauestor Károsultak Közössége azért Vajna Tímea fánkozójához szervezete a brókerügy miatt tiltakozó flashmobját, mert szerintük ez az, ami leginkább megtestesíti azt, hogy „a közpénz elveszítette közpénz jellegét”.

Többeknél ott volt az egykori Quaestor-vezér Tarsoly Csabával készült interjút is tartalmazó legfrissebb Magyar Narancs. 

De a fő attrakció egy majdnem életnagyságú Andy Vajna-kartonbábu volt, illetve olyan táblák, ami az ő és Vajna Tímea kapcsolatával foglalkoztak. 

Nagyjából fél óra „Nem hagyjuk!”„Börtön!”„Maffia!” és „Hol a lé?” skandálás után a demonstrálók bementek az üzletbe, hogy behajtsák a szerintük a Mr. Funk által meghirdetett ingyen fánkokat. 

Az illetékesek a fánkozó részéről meglepően jól kezelték a helyzetet, adtak ingyen fánkot a tüntetőknek és még el is beszélgettek velük; így azok korrekt módon a fánkok elfogyasztása után távoztak az üzletből, hogy az utcán azért még egy rövid ideig folytassák a skandálást. 

 

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zőldsas
2016. november 27. 11:55
A humoros az, hogy aki 6 millió alatti már rég megkapta a kárpótlást. De a harmincmillió és a felettiek kapnának nálam kárpótlást de előtte NAV vizsgálaton kellene bizonyítani a követelés eredetét.
Sajid
2016. november 25. 10:44
Ezek dk-s pronyok, az ingyen fankert mentek a prolik, mindegyik takarja az arcat a tablaval
Agricola
2016. november 25. 09:36
Ezek a (valódi Questor károsultak) akik most Vajna Timi fánkozóján vezették le dühüket nem ártatlan báránykák, nem a "Fidesz maffia" áldozatai, hanem olyan emberek, akik hazárdíroztak. Akik a piramisjáték elején szálltak be boldog mosollyal nagy hozamokat kaszáltak, amikor a piramis már nem bővült tovább, azok a belépők pórul jártak. Akik az átlagos hozam háromszorosának reményében kockáztatták pénzüket, gondoljanak a lottózókra, akik megértik, hogy a nagy nyeremény esélye a pénz elvesztésének nagyobb kockázatával jár. Az ötöslottó nyerési esélye 5 találatra 1 : 43 949 268 Rengetegen kockáztatják mégis a pénzüket és többnyire elvesztik a kockáztatott pénzt. Mégsem zokognak igazságtalanságot emlegetve.
MZ/X
2016. november 25. 09:27
Kádár népe... majd az állam megoldja... holnap, meg felmennek a királyhoz, Bécsbe, panaszkodni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!