Meghalt a Co-op Hungary elnöke

2016. november 18. 11:59

Tragikus körülmények között hunyt el Csepeli Lajos, a Co-op Hungary Zrt. elnöke: vadászfegyvere tisztogatása közben sült el a puska a Bors értesülése szerint.

2016. november 18. 11:59

Tragikus körülmények között hunyt el Csepeli Lajos, a Co-op Hungary Zrt. elnöke, a Coop Szolnok Zrt. elnök-vezérigazgatója – írja a Bors.

A Bors úgy értesült: a 62 éves cégvezér épp a vadászfegyverét tisztogatta, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a puska elsült, a lövedék eltalálta Csepeli Lajost, akinek az életét már nem lehetett megmenteni.

A lap információi szerint a végzetes baleset egy Somogy megyei kistelepülésen, Buzsákon következett be, a ha­lál­eset körülményeit a Fonyódi Rendőrkapitányság vizsgálja. A rendőrség közlése szerint közigazgatási eljárás indult, idegenkezűség nem merült fel.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2016. november 19. 03:36
Ez olyan mint a: Menekülés közben tarkón lőtte magát.
Akitlosz
2016. november 18. 18:39
Ezek szerint ő nem a Coop elnöke volt, hanem kocavadász. Legalábbis nem a Coop elnöki minőségében halt meg, hanem kocavadászként. A cégelnököknek ugyanis nincsen puskájuk. Akkor pedig nem kár érte, halálával sok állat életét mentette meg. A Coop pedig túléli, ma is hagytam náluk pénzt. Ha ilyen nagy ember volt, akkor talán lehetne jelölni Darwin díjra.
liberálzöld.
2016. november 18. 17:43
- Az első feleségével mi lett? - Meghalt gombamérgezésben. . És a másodikkal? - Azt megöltem. - Miért? - Nem akart gombát enni.
realista
2016. november 18. 16:48
Menekülés közben hátba lőtte magát... Géppisztolynál az utolsó töltény mindig benne marad a csőben (persze, ha nem üril ki a tár, vagy nem veszik ki), de tisztítás, vagy elrakás előtt homokdombba kell leadni egy lövést tár nélkül. Na de egy vadászpuskát meg kell tölteni ahhoz, hogy benne legyen a lövedék, ez így teljesen életszerűtlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!