Több százan mentették ki pénzüket az utolsó pillanatban a Quaestorból

2016. október 14. 13:12

Egy 333 elemű listát tett közzé az N1 TV, amelyen állításuk szerint azok szerepelnek, akik a Quaestor bedőlése előtti utolsó pillanatban vették ki a pénzüket. Összesen több mint 6,5 milliárd forintról van szó, melyek között vannak igen érdekesek is.

2016. október 14. 13:12

Nyilvánosságra hozott egy 333 elemű listát az N1 TV, melyen állítólag azok szerepelnek, akik az utolsó pillanatban vették ki megtakarításukat a Quaestorból, teljes névvel viszont csak azok szerepelnek rajta, akik több mint 10 millió forintot mentettek ki. 

Ez a több száz cég és magánszemély összesen több mint 6,5 milliárd forintot vett ki a brókercégből. A legnagyobb összeget – mint ismert – a külügyminisztériumhoz tartozó Magyar Nemzeti Kereskedőház mentette ki, amelyet azzal magyaráztak, hogy a külügy csak figyelte a piaci folyamatokat, de cáfolták, hogy bennfentes infóik lettek volna.

Az N1 TV egy volt ügyészségi sofőrt is hírbe hozott a pénzmozgásokkal; ahogy a Questor korábbi kommunikációs igazgatójának férje is 15 millió forintot vett ki a lista szerint.

Frissítés – helyreigazítás:

A legfőbb ügyészség lapunkhoz eljutott közleményében az áll: valótlanul jelent meg a hírekben, hogy az ügyészség egyik gépjárművezetője, aki tavalyig a Legfőbb Ügyészségen dolgozott, 200 milliót vehetett ki a cégből a Quaestor csőd napján. „A valóság ezzel szemben az, hogy a listán szereplő személyek közül egy névazonosságot mutató személy valóban dolgozott gépjárművezetőként a Legfőbb Ügyészségen, azonban  a hírekkel ellentétben  a munkaviszonya több mint 5 évvel ezelőtt megszűnt és azóta nem áll egyetlen ügyészi szervnél sem alkalmazásban” – közölte az ügyészség.

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2016. október 16. 14:37
Ehhez a Fidesznek semmi köze nem volt! De nem ám! Valahogy ez a "vicc" jut eszembe: - Hé, cigány!!! - Én tyúkot?????
noMores
2016. október 14. 23:12
Én azért csodálom, hogy fideszesként nem bírják meglátni a birkák a tocsikos párhuzamot. Akkor sípoltak, most tapsolnak. Jesus.
császár
2016. október 14. 21:52
A Kulcsár klienseinek is egy sofőr hordta a pénzt. Az akkori kliensek neve sem nyilvános. Nem tartozik ez ránk. Úgyis félreértenénk.
mitirki
2016. október 14. 20:36
Tapsoljatok fidesz birkák!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!