Állítsátok meg Fodor Gábort!

2015. november 25. 07:57

Na most, én tudom, hogy ez a Fodor Gábor egy állat, megfékezhetetlen, zabolázhatatlan őstulok, aki nem ismer sem istent, sem embert, de hát könyörgök, ott vannak minimum 156-an illiberálisok, hát kezdjenek már vele valamit!

2015. november 25. 07:57
Uj Péter

„Ebben a, mondjuk így, szellemi környezetben semmiképpen sem nevezhetnénk váratlan fejleménynek Kövér László házelnök, a ­CÖKA és a Szellemi Honvédelem Mozgalom (mondom, hogy Magyar Fórum '94) közös múlt heti performanszát, amelynek kere­tében átadták a »2015 szellemi honvédője« díjakat. Kövér házelnök itt kifejtette, hogy manapság a tudjukkik a közösségek azonosságtudatát próbálják megszállni, illetve átalakítani. (...)

Ugyanezen az önazonossági eseményen Soltész Miklós államtitkár a liberális diktatúra ellen fakadt ki, elég zaklatott idegállapotban, nem győzte elutasítani a liberális politikusok erőszakos brutalitásait, és hogy nem tudja elfogadni, hogy liberális politikusok mondják meg neki, mit szabad.

Na most, én tudom, hogy ez a Fodor Gábor egy állat, megfékezhetetlen, zabolázhatatlan őstulok, aki nem ismer sem istent, sem embert, de hát könyörgök, ott vannak minimum 156-an illiberálisok, hát kezdjenek már vele valamit! Vagy legalább mondjanak neki ellent! Ne fogadjanak szót! Csak nem fog mindenkit agyonverni... Vagy elvenni az önazonosságát, szellemileg megszállni vagy ilyesmi.”

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50.50
2015. november 25. 23:28
Természetesen nem csak a liberális politikusokról van szó, hanem az olyan libsibolsi újságírókról is, mint a barom (f)Uj!
még fokozza
2015. november 25. 19:44
Most láttam, milyen kakifóbok az olvasóid. Vége a liberalizmusnak.
pkarcsi
2015. november 25. 17:48
Téged kéne agyonverni,mocskos szájú barbár komcsi.Baj veled az,hogy anyád magzatvizében nem volt cápa,igy egy pácélozott bolsevik marhát kellett neki elleni.
h.kovacs
2015. november 25. 16:02
jó cikk, kár hogy nektek nincs eszetek hozzá
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!