Hoffmann: A bevándorlók a kép alapján is érthetik a plakátot

2015. június 09. 11:50

A plakát nem csak a szövegé, hanem a kép alapján is érthető – mondta Hoffmann Rózsa, mikor arról kérdezték, miért magyarul üzennek a bevándorlóknak.

2015. június 09. 11:50

Míg Turi-Kovács Béla szerint a kormány által kihelyezett plakátok egyértelműen a magyaroknak szólnak, Pócs János úgy véli, Magyarországon az ideiglenesen itt tartózkodóknak is kell érteniük magyarul. Hoffmann Rózsa is úgy gondolja, hogy a bevándorlóknak érteniük kell a plakátok üzenetét, mert azt a kép is egyértelművé teszi. Láthatóan meglepődött, mikor megtudta: az óriásplakátokon csak szöveg van. 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. június 10. 08:03
Magyarország legutóbbi 50 évében nincs kártékonyabb alakulat a Fidesz-KDNP-nél. Ennyi.
Gedeon
2015. június 10. 07:06
" Pócs János úgy véli, Magyarországon az ideiglenesen itt tartózkodóknak is kell érteniük magyarul" A 40 évig ideiglenesen itt tartózkodók sem tanultak meg magyarul. Mit vár a 3nap után nyugat felé tovább menőktől?
csergolec
2015. június 10. 06:53
"Hoffmann Rózsa is úgy gondolja, hogy a bevándorlóknak érteniük kell a plakátok üzenetét, mert azt a kép is egyértelművé teszi. Láthatóan meglepődött, mikor megtudta: az óriásplakátokon csak szöveg van. " Első gondolatom az volt,ez a nő teljesen hülye,de !!!!aztán eszembe jutott hisz,ez a nő miniszter volt,és egy miniszter csak nem lehet hülye. Így most érthetetlen az egész.:((
pemete jakab
2015. június 09. 23:06
"Hoffmann: A bevándorlók a kép alapján is érthetik a plakátot" Tegyenek rá egy rohadó narancsot. Úgy még érthetőbb, hogy hova jönnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!