Kun-Mediátor-ügy: körözik a cég ügyvezetőjét

2015. április 16. 16:21

Körözik Dobrai Sándornét, az illegálisan pénzügyi szolgáltatásokkal is foglalkozó utazási iroda vezetőjét. A 61 éves cégvezető felkutatására a főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya rendelt el körözést, de további információt egyelőre nem hoz nyilvánosságra a rendőrség.

2015. április 16. 16:21

Felkerült a rendőrség nyilvános körözési listájára Dobrai Sándorné, aki a Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft. ügyvezetője. Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek annyit mondott, hogy a 61 éves Dobrai Sándorné felkutatására a főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya rendelt el körözést, de további információt egyelőre nem hoz nyilvánosságra a rendőrség. Arról azonban nem nyilatkozott, hogy a körözött nő kapcsolatba hozható-e a Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft.-vel vagy sem.

A cégnyilvános adatok szerint a nő a Kun-Mediátor Kft. ügyvezető tulajdonosa, egyben a Múzeumkert Zrt. igazgatósági tagja – mondta Dobrossy István ügyvéd csütörtökön a karcagi városházán tartott tájékoztatón. Hozzátette: a cégvezetők ellen név szerint tettek feljelentést.

A Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft.-ről szerdán hozták nyilvánosságra, hogy az ügyfelei nem jutnak hozzá a befektetésükhöz. A társaság a cégbejegyzésben utazási irodaként szerepel, de pénzügyi szolgáltatással is foglalkozott. A kár akár húsz milliárd forint is lehet.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2015. április 16. 21:10
Olyan megnyerő a külseje, nem csodálom, hogy térdelőrajttal vitték neki a milliókat. Na, jó pihenést édeske valamelyik karibi szigeten. A sok idióta meg ha ideges, szedjen hangyát, és azt számolgassa. Tribuszernéről nem hallottak még előtte soha? Idióták. Ja, és el ne felejtsetek tüncizni a Zorbán ellen, hogy kártalaníccsa az állam a faszságotokat, mer ha nem, akkor itt diktatúra van a négyzeten.
qccqccqcc
2015. április 16. 21:09
Olyan megnyerő a külseje, nem csodálom, hogy térdelőrajttal vitték neki a milliókat. Na, jó pihenést édeske valamelyik karibi szigeten
qccqccqcc
2015. április 16. 21:08
Olyan megnyerő a külseje, nem csodálom, hogy térdelőrajttal vitték neki a milliókat. Na, jó pihenést édeske valamelyik karibi szigeten
zippohigh
2015. április 16. 21:05
Picit fura, hogy volt képes évekig illegális körülmények között a fél városnak pénzügyi szolgáltatásokat nyújtani úgy, hogy egy illetékesnek sem tűnt fel a környéken.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!