Figyelő: Már a csőd előtti délelőttön kint voltak a felügyelők a Quaestornál

2015. április 02. 11:35

Tarsoly Csaba ügyvédje szerint nem volt lehetőség bizonyítékokat eltüntetni, mert már a később hamisnak bizonyult csődbejelentés előtti délelőtt megszállták a Quaestor székházát a felügyelők. A Figyelő arról is ír, hogy a vizsgálat közben küldték kényszerszabadságra a Velkey Csabát, az egyik legrégebbi felügyeleti munkatársat.

2015. április 02. 11:35

A Figyelő szerint már a – nem valós – csődbejelentés előtti délelőttön felügyelők lepték el a Quaestor székházát – írja a Portfolio. Tarsoly ügyvédje szerint ezért senkinek nem volt lehetősége bizonyítékokat eltüntetni. Papp Gábor szerint Tarsoly háromszor is kihallgatták a következő hetekben, egyszer részletes írásos beszámolót is tett.

A Figyelő felhívta a figyelmet arra is, hogy a vizsgálat közben küldték kényszerszabadságra a Velkey Csabát, az egyik legrégebbi felügyeleti munkatársat. A lap szerint miután kétszer is hamisan jelentett csődöt a Quaestor, azonnali bírságot kellett volna kapnia a befektetők megtévesztése miatt.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!