Blikk: Orgován „fantáziát látott” a Quaestorban

2015. április 08. 07:14

A Blikk szerint Orgován Béla rendőrségi kihallgatásán elutasította, hogy stróman lenne, s azt vallotta: nem kapott pénzt Tarsolyéktól. Elmondása szerint „fantáziát látott” a 150 milliárdos csalásba belebukó cégben. A rendőrök nem hittek neki: például a cég nevét is leíratták vele többször, hátha elrontja.

2015. április 08. 07:14

„Fantáziát látott” a Quaestorban a büntetett előéletű Orgován Béla, pedig könyvelési anyagot nem is látott – a Blikk szerint legalábbis ezt vallotta a férfi az őt kihallgató rendőröknek. Orgován tagadta, hogy stróman lenne, szerinte egy fillért sem kapott Tarsolyéktól a korábban 150 milliárdnyi fiktív kötvényt kibocsátó cég vezetéséért.

A lap úgy tudja, hogy Orgován kétszer is órákig vallott. A rendőrök nem nagyon akartak hinni neki, például többször is leíratták vele a Quaestor nevét, illetve székhelyének címét, hogy lássák, mennyire van képben, de ezen a teszten Orgován átment: napokig be is járt egyébként dolgozni a céghez.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Quet
2015. április 08. 09:18
Na jó, eddig volt vicces.
liberálzöld.
2015. április 08. 09:12
Az MKB-ben nem lát fantáziát? Pedig valószínűleg ott is új vezérigazgató lesz!
foxi
2015. április 08. 08:38
..."A rendőrök nem nagyon akartak hinni neki, például többször is leíratták vele a Quaestor nevét,utána megtartották a saját nyelvvizsgájukat: A rendőr angol nyelvvizsgát tesz,de előtte egy óráig felkészülhet egy külön szobában.Nem tud mit csinálni így bekapcsolja a tévét.Mikor behívják,az elnök azt mondja hogy mondjon három angol szót. Rövid gondolkodás után mondja az elsőt. - Metro. Az elnök gratulál és kéri a másodikat. - Goldvin Hatalmas ováció és várják a harmadik szót. - Meyer Mire az elnök : - Gratulálok tudna esetleg egy negyediket is mondani ? - Igen ! Uaahh !
Kommentelő
2015. április 08. 07:54
Szijjártó lemondott már? És Polt Péter? Matolcsy? QuestOrbán?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!