Isten áldja Tarsoly Csabát

2015. március 24. 19:13

A nagyfőnök úgy tűnik, elégedett a bilincskattanások mennyiségével, mert ebben az esetben szó sincs őrizetbe vételről, hiszen a rendőrség még ki sem hallgatta Tarsolyt.

2015. március 24. 19:13
Tamás Ervin

„Már, amikor Töröcskei úr bankjából időben vették ki pénzüket a nagymenők, irigyeltem őket hozzáértésük miatt. Most azt látom, hogy minisztériumi szinten is érzik a széljárást, rájuk bízhatjuk magunkat, nem hagyják veszni a közpénzt. Pedig ez a Quaestor-ügy más, mint a többi.

Unortodox, hiszen a tulajdonosnak a beomlás napjaiban még arra is volt gondja, hogy az ETO futballistáit vigasztalja, miután arról értesültek, hogy oda a csapat pénze, sőt az Audik kulcsát is le kellett adniuk. Kiderült, hogy az öncsődről szóló bejelentés sem akkor keletkezett, amikor a hír, ráadásul az ismeretlen tettes ellen gőzerővel folyó nyomozás ideje alatt a cégbíróságnak is akadt dolga, mert felállt székéből a Tarsoly-család, hogy önzetlenül átadja helyét egy tápiósági illetékességű komának, akit momentán a köd nyelt el, de annyi valószínű, hogy kockázatviselő típus. Állítólag teherautó is járt a milliárdos hegyvidéki villájánál, amely egy lichtensteini offshore cég nevére van bejegyezve, és nyilván hasznavehetetlen limlomokért érkezett. A nagyfőnök úgy tűnik, elégedett a bilincskattanások mennyiségével, mert ebben az esetben szó sincs őrizetbe vételről, hiszen a rendőrség még ki sem hallgatta Tarsolyt.”

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. március 25. 08:50
Tarsolyban a hamuban sült pogácsa, a "sokat dolgozó kisember" meg köpködi a szotyolát. A 167 millás "szükség"-lakás is beüzemelve - luxus medencével. A tompa birkának meg, kivan a segge a hónap végén.
kjkj945
2015. március 24. 20:24
Áldja meg az Isten, mint a suhai malmot.
vakhangya5
2015. március 24. 20:21
Mitől fél a fidesz? Netán attól, hogy Tarsoly érezvén a hűvöset énekelni kezd?
heep
2015. március 24. 20:01
"hiszen a rendőrség még ki sem hallgatta Tarsolyt" Népszabadság "T. Csabát a mai napig nem hallgatta ki a rendőrség. " Magyar Nemzet Egy fél éve ha valaki ilyet mutatott volna nekem akkor biztos kételkedni kezdtem volna a saját elmém működésében. De hát változik a világ. Így múlik el a Fidesz dicsősége. Maguknak okozták, keresték a bajt. Csak ebben az értelmet nem bírom felfedezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!