Együtt: Sipos Pál sem tagja, sem alkalmazottja nem volt a pártnak

2014. július 23. 16:51

A diákjai szexuális zaklatásával vádolt egykori tanár, Sipos Pál nem vett részt az Együtt alapításában, a pártnak sosem volt tagja, alkalmazottja vagy aktivistája - reagált a Fidesz szóvivőjének szerdai kijelentéseire az MTI-hez eljuttatott közleményében az Együtt - A Korszakváltók Pártja.

2014. július 23. 16:51

Selmeczi Gabriella fideszes szóvivő sajtótájékoztatójára válaszként a párt azt írta, hogy az Együtt mélységesen elítéli azt, ha valaki visszaél mások kiszolgáltatott helyzetével, teljes mértékben elfogadhatatlannak és visszataszítónak tartják, ha egy tanár szexuálisan vagy bármely más módon zaklatja a gondjaira bízott diákokat. „Ugyanolyan visszataszítónak tartjuk” azonban azt is, ha egy politikus ezen diákok kiszolgáltatott és megalázott helyzetéből akar magának hasznot szerezni, méghozzá úgy, hogy hazudik politikai ellenfeleiről – teszik hozzá. Véleményük szerint Selmeczi Gabriella ezt tette, és „ezzel olyan mélységekbe süllyedt, melyek eddig ismeretlenek voltak a magyar belpolitikában”.

Hangsúlyozzák, hogy Sipos Pál nem vett részt az Együtt alapításában, a pártnak sosem volt tagja, alkalmazottja vagy aktivistája. A tanár egy petíciót írt alá, mely a választói összefogás támogatásáról szólt, még 2012 őszén. Ezt az interneten megtalálható petíciót 21306-an írták alá, közülük egy volt Sipos Pál – emelik ki. Végül úgy összegeznek: „Selmeczi Gabriella ma szégyent hozott magára, és szégyent hozott a pártjára is”.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
poppy flower
2014. július 24. 07:20
Ó te riherongy, kiélt, protétzises szoptatott fideszes ringyó! Már megint téged állítottak ki a sunyi és beszari főnökeid papagájkodni?
tango47
2014. július 23. 21:36
HISZI A PISZI!
nyünyüge
2014. július 23. 20:20
Az teljesen normális, hogy a Fidesz más pártok támogató aláíró internetes listáiban bogarászik? Mert szerintem akkor sem az, ha valaki annak tudatában ír alá egy petíciót, hogy a neve nyilvánosan olvasható.
Gombóc XVI. Artúr
2014. július 23. 20:11
Ha Gabika mondja, akkor az úgy is van!! A Gabika még sohasem hazudott!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!