Őrizetben a köpködő nő

2014. május 10. 14:42

A Pásztor Istvánt leköpő nő ellen nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárás

2014. május 10. 14:42

A Hír TV értesülései szerint őrizetbe vették azt a nőt, aki kedden leköpte Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökét. A BRFK közlése szerint a nő ellen nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ormányos csillós
2014. május 10. 22:51
Cigánybűnözőket meg ejnyebejnyével elengedik, most hú de kemények!
tango47
2014. május 10. 20:14
Helyes! A bűnözők is akkor vadulnak meg, ha látják, hogy tehetnek bármit, úgysem torolják meg rajtuk a sérelmet. Ennek kell véget vetni, de végleg, függetlenül attól, hogy bármilyen oldali politikáról van szó. Gyurcsány leköpését is felháborító dolognak tartottam, pedig finoman szólva is nem a szívem csücske.
kjkj945
2014. május 10. 18:30
"Budapesti villamos padlóra köpni tilos, de én ezen röhögök. a plafonra felköpök"
Ángyán Páván
2014. május 10. 17:33
Btk. 271. § 271. § (1) Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. (2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a garázdaságot a) csoportosan, b) a köznyugalmat súlyosan megzavarva követik el. (3) A büntetés bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a garázdaságot a) csoportosan és a köznyugalmat súlyosan megzavarva, b) nyilvános rendezvényen, c) fegyveresen, d) felfegyverkezve követik el. (4) Mellékbüntetésként kitiltásnak is helye van. (5) E § alkalmazásában erőszakos magatartásnak minősül a más személyre gyakorolt támadó jellegű fizikai ráhatás is, abban az esetben is, ha az nem alkalmas testi sérülés okozására.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!