Ismét Szili Katalin lett saját pártjának elnöke

2014. május 31. 12:54

A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt tisztújító kongresszusán Szili Katalint újra pártelnöknek választották, az elnökhelyettes Ivády Gábor lett. Már az önkormányzati választásokra készülnek.

2014. május 31. 12:54

A párt közleménye szerint a KTI pénteki kongresszusán a pártelnök és a pártvezetőség többségének lemondása miatt döntöttek a pártvezetés struktúrájának átalakításáról és a teljes tisztújításról. Az elnök és az elnökhelyettes mellett megválasztották Szuna Ferencet ügyvezető-alelnöknek, Rába Lászlót és Bartucz Istvánt alelnöknek.

A kongresszuson értékelték a 2014. évi országgyűlési választásokat, valamint elfogadták a kampány pénzügyi beszámolóját, amelyet a jogszabályoknak megfelelően közzétesz a párt. Emellett módosították az alapszabályt, hogy megalakulhassanak a KTI regionális és helyi szervezetei. A kongresszuson megtárgyalták az önkormányzati választásokra történő felkészülést is. Az új elnökség megtartotta alakuló ülését, ahol felosztották a felelősségi területeket a vezetőség tagjai között, meghatározták továbbá a közeljövő politikai feladatait a választási felkészülés jegyében, áll közleményükben.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. május 31. 23:06
Minden szentnek maga felé hajlik a keze.
Ouroboros
2014. május 31. 20:40
All things serve the Beam.
vakhangya3
2014. május 31. 20:40
Szili Kati olyan mint Magyari Béla. Tartalék köztársasági elnök... Bocsi Bélaaaaaaa!!!!!
individualista
2014. május 31. 20:35
A nap politikai bombája. Bilderbergék elhalasztották a tanácskozásukat addig amíg ki tudják értékelni ezt a helyzetet, a világpolitikára gyakorolt döntő befolyását.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!