Nyolcvankét jelöltje lett a Schmuck-pártnak

2014. március 10. 18:16

Összesen nyolcvankét egyéni jelöltet indít a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja. A kampánytámogatásként járó 600 millió forintot elosztogatják, egyetlen fillért nem költenek plakátokra, kiadványokra.

2014. március 10. 18:16

Országos szinten 82 egyéni jelöltet indítanak a szociáldemokraták, amely az igazságosság, a szolidaritás és az esélyegyenlőség alapján áll, jelentette be Schmuck Andor, a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának elnöke a Tavaszköszöntő gálán hétfőn Budapesten. A szociáldemokraták és a Tisztelet Társasága rendezvényén Schmuck Andor kiemelte: pártjuk küzd a szegénység, a munkanélküliség, a kilátástalanság, a tiszteletlenség, az emberi butaság ellen, és azt ígérik, hogy soha, semmilyen körülmények között nem tekintik majd politikai ellenfeleiket ellenségnek.

A Szociáldemokraták elnöke kijelentette: a kampányban egyetlen fillért nem költenek szórólapokra, óriásplakátokra, felesleges kiadványokra, pénzüket a rászorulókra költik. Azt mondta, 312 óriásplakát árából 50 ezer embernek tudnak majd ételt osztani a következő 25 napban, és 170 ezer kiló lisztet, cukrot, rizst, sót adnak, a csomagoláson pedig feltüntetik a pártlogót. Hozzátette: a politika felelőssége, hogy világossá tegye: nem lehet dőzsölni akkor, amikor az ország nagy része szegénységben él.

Szólt arról is, hogy azt a 600 millió forintot költik egyebek mellett az élelmiszerosztásra, amely a kampányra járna nekik. Schmuck Andor utalt arra: csaknem 100 ezer ember adta le ajánlását pártjuk jelöltjeire, és még százezer ember támogatása kell szerinte ahhoz, hogy ötszázalékos támogatottsággal bejussanak a parlamentbe.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2014. március 11. 08:23
Ez a komcsi d....., ma reggel a tv-ben, a Jobbikot ekézte.
Anti Komcsi
2014. március 10. 22:45
Kí az a Schmuck? Hány % is is? 0.5?
Brigadéros
2014. március 10. 20:22
...Ha jól értem a kiSmuchk így a közpénzt aprópénzre váltva próbál meg magának parlamenti mandátumot vásárolni...mert ha valódi szociális érzékenység vezetné, akkor talán a saját kis milliócskáiból is adakozhatna akár névtelenül is, de semmiképpen se a Xenia védjegy alatt... :))
Rebel Son
2014. március 10. 19:58
Szétosztja a luxuskurvák közt, hátha otthagyja az éppen aktuális nője.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!