Meghosszabbítaná a kilakoltatási moratóriumot a KTI

2014. február 26. 17:36

Rendkívüli parlamenti ülést hívna össze a kilakoltatási moratórium ügyében a KTI. Ivády Gábor elmondta: idén májusban lejár a moratórium, ez pedig veszélyt jelent a devizahitelesekre.

2014. február 26. 17:36

Rendkívüli parlamenti nap összehívását kezdeményezi a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) a kilakoltatási moratórium meghosszabbítása érdekében. A Szili Katalin volt házelnök által vezetett szervezet terveiről Ivády Gábor független országgyűlési képviselő, a párt politikusa beszélt szerdán az MTI-nek.

Hangsúlyozta, a nagy parlamenti pártok hiába hirdetik kampányukban a devizahitelesek védelmét, hiszen úgy tűnik a valóságban elfeledkeztek róluk. A kilakoltatási moratórium ugyanis idén májusban lejár, ami veszélyt jelent a bajba jutott adósoknak – fejtette ki Ivády Gábor, aki szerint legalább szeptember végéig, az új Országgyűlés és kormány megalakulásáig kellene fenntartani a kilakoltatások tiltását.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2014. február 27. 11:15
Majusban miert? Azt meg megertem hogy emberiessegi okokbol ne telen lakoltassanak ki, de nyaron miert ne? Aki nem fizet, az onkenyes lakasfoglalo, inkabb annak legyen a feje folott fedel, aki meg is fizeti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!