Lesz országos listája a Szociáldemokratáknak is

2014. február 28. 19:20

A Schmuck Andor vezette párt húsz év óta először tud listát állítani. 18 megyében és Budapesten indulnának, de ehhez azért még dolgozniuk kell.

2014. február 28. 19:20

Húsz év után országos listát állítanak a Szociáldemokraták. A közlemény Schmuck Andor pártelnökre hivatkozva jelezte: 18 megyében és a fővárosban indul szociáldemokrata képviselő az áprilisi országgyűlési választásokon.

A valasztas.hu péntek 19 órai adatai szerint a pártnak eddig 30 jelöltjét vették nyilvántartásba, az országos lista állításához 9 megyéből, illetve a fővárosból összesen 27 nyilvántartásba vett jelöltre van szükség. Nincs ugyanakkor még jelöltje Csongrád, Fejér, Komárom-Esztergom, Vas és Zala megyékben.

A Szociáldemokraták a visszajelzésekre hivatkozva úgy vélik: a „8 óra munka – 8 óra pihenés – 8 óra szórakozás” program valós megoldásokat javasol a szegénység elleni küzdelemben és európai irányt mutat a rászorulók, a bérből, fizetésből élők, nyugdíjasok életminőségének javítása érdekében. Felidézték: a párt a rászorultak megsegítésére fordítja a kampányköltségekre kapott állami támogatást.

Kitértek arra is: csütörtökön megérkezett a londoni székhelyű Szocialista Internacionálé titkárságához a párt tagfelvételi kérelme, s már múlt hétvégén formálisan bekapcsolódtak a Progressive Alliance munkájába.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. március 01. 10:40
Csak keményen fiúk!
Senye Péter
2014. március 01. 10:20
Megindulhat majd a választások után a küzdelem a 'szociáldemokrata' minősítésért. Történelmileg Schmuckéknak lehet némi esélye, a Fidesz is arrafelé irányulhat és az MSZP-nek végre tisztáznia kell saját magával is a dolgot.
files32
2014. március 01. 07:51
Xénia láz-álom.
kamasuka
2014. március 01. 07:45
Itt meg egyedüli hazai hátterű cégként bukott valaki?! http://index.hu/belfold/2014/02/28/a_nav_es_a_rendorseg_is_vizsgalja_a_kesz-csoportot/ Mit szólnak ehhez az állandóan magyar mutyit emlegető elvtársak? Csak mert milliárdokról van szó ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!