Sporttagozat

2013. október 24. 10:34

Mi, a tisztességes sporttagozatosok, a csendes többség, nemcsak valljuk, hisszük is Bibóval: sporttagozatosnak lenni annyi, mint nem félni.

2013. október 24. 10:34
Uj Péter

„Nem csak a megdöbbenéssel vegyes felháborodás mondatja velem, a Budaörsi 1. sz. Ált. Iskola valaha volt egykori sporttagozatosával, hogy a magyar sporttagozatos-társadalomnak egyértelműen ki kell vetnie magából azokat az elemeket, akikről Baja kapcsán lehullt a lepel, akik a sporttagozatosság magasztos alapeszméi mögé bújva, egy füst alatt azokat elárulva, morális-etikai erkölcsi elveit sutba dobva, európai demokráciákban megengedhetetlen eszközökkel történő igénybevételét szándékosan, előre megfontolt jelleggel, tisztességtelen módszerekkel, törpikés dominókkal hazardírozó kiszolgáltatott rétegek segítségével igyekeznek mások kárára ebek harmincadjára vetni a legfontosabb demokratikus értékeket!”

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
di maggio
2013. október 24. 12:22
Hogy is mondta Jules a Ponyvaregényben? Ebből a szarból nem mossátok ki magatokat.
lalinagypapaa
2013. október 24. 12:14
A te fajtád,ha bejön ezt biztos nem irod le,amúgy kapd bé!!
tango47
2013. október 24. 11:43
Tipikus! Hi-hi, he-he, nem is olyan nagy dolog! Remélem, akik foglalkoznak az üggyel, nem veszik ilyen viccesnek!
gereb6
2013. október 24. 11:43
- Köszönöm az elvtársaknak, hogy foglalkoztak velem. Énvelem az életben, ha jól összeszámolom, ennyien még nem törődtek. Az én életemben még ilyen nem volt, hogy tanulhassak, és még el is lássanak, és a fizetésemet is megkapjam. - Kérem, itt történt valami, amit nem szabad eltitkolnom. Én vasárnap éjjel bent voltam Uj Péter tanár elvtárs szobájában. Amikor a felesége Pesten volt. и так далее
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!