Beperelheti a közlekedési hatóságot a Sólyom

2013. október 10. 12:59

A légitársaság szerint a Nemzeti Közlekedési Hatóság az engedélyeztetési eljárások során szabálytalanul járt el, és indokolatlanul húzza az időt, az emiatt keletkezett anyagi kár miatt a Sólyom jogi úton venne elégtételt – írja a Magyar Hírlap.

2013. október 10. 12:59

A Sólyom Hungarian Airways Kft. közleménye szerint a az Nemzeti Közlekedési Hatóság által alkalmazott kettős mérce és részrehajlás súlyosan sérti a közigazgatási eljárásokkal szemben törvényben előírt alapelveket. A légitársaság szerint a hatóság elmúlt négy hónapban tanúsított eljárása veszélyezteti a Sólyom elindulását, és így több ezer munkavállaló jövőben foglalkoztatását is. Éppen ezért a cég vizsgálja annak a lehetőségét, hogy az engedély kiadásának elhúzódása miatt keletkezett anyagi kár megtérítését, illetve más jogos érdekeit jogi úton érvényesítse – írja a Magyar Hírlap.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2013. október 11. 12:56
120 millós tagi kölcsön elszállt.A pénzmosás ilyen fajtája miatt ennek a Luscsik nevü úrnak elkéne bujdokolnia, ha még van útlevele, mert komoly gondjai lehetnek. Ceglédi romos házra, pesti lakásokra bejelentett cégekre, a Légügyi Hatóság nem ad ki engedélyt. Bukott az Apró klán, ferike is szívhatja fogát, az anyósával együtt.
Shom_Ford_All
2013. október 10. 14:56
Hingyi Beatrix-ot nem választották be az ig.tanácsba, ez a bosszú.
liberálzöld.
2013. október 10. 14:39
Nem kellet volna kihagyni az illetékes Fideszes nagykutyát az üzletből. Fityisztán, elvtársak, Fityisztán!
bigyomail
2013. október 10. 14:03
Nem adták ki az engedélyt a múzeumszökevény gépekre, vagy megkérték a lekvárra is és ezen bukott el a dolog?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!