Blikk: 440 milliót keres jövőre Fábry a köztévénél

2013. szeptember 21. 23:49

Az MTVA meghosszabbította plusz egy évre a Fábry című műsor szerződését, így a showman jövőre nettó 440 millió forinttal lesz gazdagabb – adta hírül a Blikk.

2013. szeptember 21. 23:49

A Trisó Produkciós Kft. – amelyben Fábry az egyedüli tulajdonos – gyártja a Fábry című showműsort, ezzel kötött szerződést az MTVA, amikor a showman távozott az RTL Klubtól. A Blikk hozzájutott ahhoz a szerződéshez, amely az új formátummal jelentkező show indulása előtt köttetett, most pedig úgy értesültek, hogy szerződésmódosítás történt. Meghosszabbították a kontraktust, így Fábry Sándor 2014-ben is húsz adást köteles „szállítani” a köztévének.

A hivatalos papírokból kiderül, hogy az alapszerződésbe foglalt összeget szánják továbbra is a műsor elkészítésére, vagyis három év alatt 1,3 milliárd forintot kap a gyártásra” – írja a Blikk. Ez azért is meglepő, mert a korábbi hírek még arról szóltak, hogy 2012-re és 2013-ra összesen hatszázmilliót kapott, ám a mostani dokumentum alapján úgy tűnik, hogy az MTVA-s három év alatt 1,3 milliárddal lett gazdagabb Fábry Sándor. Azaz adásonként 22 millió forint + áfát fizet az MTVA Fábrynak

Az MTVA nem kívánt reagálni a Blikk megkeresésére. „Úgy fogalmaztak: információnk tényszerű, nincs mit hozzáfűzniük” – írta a napilap, amely egy neve elhallgatását kérő gyártásvezető nyilatkozatát idézve megjegyzi: olcsóbb is lehetne a gyártás.

Kép: Kiskegyed

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ëmëhntëhtt-Ré
2016. június 27. 19:19
"rezsicsöki"... buzi-e vagy?
hűdebündi
2015. február 08. 01:42
pontosan!!! és hazudik a cikk, hiszen a műsor elkészítése is pénzbe kerül!!! műszak, vendégek, stáb miegyéb.. kurvaanyjukat! senkisem mondta, hogy csak a rohadt politikusok meg a hozzájuk tartozó üzletemberek kereshetik szarrá magukat .. szerződés nélkül persze!!!!
hűdebündi
2015. február 08. 01:41
a világon semmi kifogása nem lehet senkinek HA szakemberek hivatalosan jól keresnek.. az egyéb dolgok miatt lehet csak kifogás!!!!!!
thymian
2015. január 18. 02:13
Nincsenek ezek a művésznek titulált egyének kissé túlértékelve? Ráadásul közpénzből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!