444: Csak a közhasznúsági jelentés mintáján szerepelt Gipsz Jakab

2013. június 13. 15:11

Az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. közhasznúsági jelentés megírását segítő mintalapján szerepel csupán Gipsz Jakab és Iksz Ipszilon, nem pedig Pethő Annamária egyesülete találta ki a neveket - írja a 444.hu.

2013. június 13. 15:11

A 444.hu kiderítette, hogy nem a Nők a Magyar Nemzetért Közhasznú Egyesület találta ki a Piros Arany, Gipsz Jakab és Iksz Ipszilon neveket, hanem ezek szerepelnek az uniós pályázatok kezelésében segítséget nyújtó állami ESZA közhasznúsági jelentésről szóló mintalapján. Így csak annyiről lehet szó a portál szerint, hogy nem írták át az említett neveket, mivel senki nem kapott tőlük költségtérítést.

Közben azonban a HVG.hu-nak azt nyilatkozta az egyesület elnöke, Pethő Annamária, hogy szerinte manipulációról lehet szó, majd amikor be akarta mutatni a Nők a Magyar Nemzetért honlapján a manipulációt bizonyító mérleget, észrevette, hogy ott is ezek a nevek szerepelnek. Pethőt a HVG.hu szerint meglepte a dolog, kijelentette: nem érti, hogy történhetett ilyesmi.

A 2011 óta működő egyesület a HVG.hu cikke szerint a Polgár Portál létrehozásáért 10 millió forintos támogatást kapott, illetve bekapcsolódott a Civil Együttműködési Tanács munkájába is. Pethő Annamária szerint az egyesület alelnökeként munkálkodó Dunst Eszter Polgárportálon megjelent, Angela Merkel-ről szóló írása óta támadják a Nők a Magyar Nemzetért Egyesületet. Ebben Dunst többek között azt írta: „maga, kérem, Merkel asszony, még az esernyőjét sem vihetné Orbán úrnak”.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2013. június 13. 22:02
wipe them out all of them
Next adósság
2013. június 13. 21:05
Ezek névminták, a honvédségnél ilyen névminta volt a Pinás Gábor honvéd. Hümm!
kamasuka
2013. június 13. 20:52
20:49 Az indexen már nyoma sincs a címlapon, PEDIG egész nap ott tartották, a második hír volt. Most Tarlós levelét nyomják, ami szintén egy sablon levél. Szerintem ennek is lesz utóélete, méghozzá az is a bíróságon, mert a PM lehazugozta Tarlóst. Kívánom az országnak, hogy a PM a Parlament közelébe se kerüljön 2014-ben!
Orban egy nemzetarulo
2013. június 13. 19:46
Ezeknek a narancsos buta picsaknak adja Orsos cigany a mi penzunket ! Tudod mit Orsos ? Rohadj meg te buzi cigany !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!