Szili: Hosszabbítsák meg a kilakoltatási moratóriumot!

2013. március 08. 14:38

Törvénymódosító javaslatban kezdeményezi a kilakoltatási moratórium meghosszabbítását Szili Katalin volt házelnök, aki szerinte e nélkül heteken belül tömegek kerülhetnek utcára.

2013. március 08. 14:38

A jelenleg független képviselőként a Szociális Uniót vezető politikus az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében elfogadhatatlannak nevezi, hogy a törvényalkotók a kormányzati ígéretekkel szemben nem hosszabbították meg a kilakoltatási moratóriumot.

Szili Katalin szerint a nehéz helyzetbe került érintettek hosszú éveken, illetve évtizedeken át azért fizették jövedelmük után Európa legmagasabb közterheit, mert abban bíztak, hogy baj esetén kiáll mellettük az ország.

A Szociális Unió ezért arra kéri a kormánypárt képviselőit, hogy legalább a civil szervezetek által kezdeményezett tárgyalások lezárultáig támogassák a valóban életmentő kilakoltatási tilalom meghosszabbítását – hangsúlyozza a politikus.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2013. március 08. 15:35
Katika,a meleg víz már feltalálva,már kevés a hely a populista ötletek házában,inkább keressen munkát magának,14-től szüksége lesz rá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!