A bíróság első fokon felmentette Laborc Sándort

2013. március 05. 12:32

Első fokon, nem jogerősen felmentette Laborc Sándort, az egykori Nemzetbiztonsági Hivatal volt főigazgatóját a jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés vádja alól a Fővárosi Törvényszék Katonai Tanácsa kedden.

2013. március 05. 12:32

Zamecsnik Péter, Laborc Sándor védője a bíróságról távozóban az MTI-nek elmondta: a bíróság bűncselekmény hiányában mentette fel Laborc Sándort, mert az állapította meg, hogy a vádban megfogalmazott cselekmény nem bűncselekmény.

Közölte, az ítéletet tudomásul vették, míg az ügyészség fellebbezést jelentett be. Az eljárás majd a Fővárosi Ítélőtábla Katonai Tanácsánál folytatódik. Zamecsnik Péter a tényállásról nem adhatott felvilágosítást, de azt elmondta, hogy a hivatal gazdálkodásával kapcsolatos „egy momentumot” tett a vád tárgyává az ügyészség. Mivel a per tárgya államtitkot képez, az ügyet zárt ajtók mögött tárgyalta a bíróság.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
népnemzet
2013. március 05. 15:57
Randa idők jönnek a bíróságokra és a szépséges Handó Tündire: egy napon nyerzt a Klubrádió és mentették fel Laborczot! Léket kapott az Orbán birodalom? Igaz: a kétharmad még nem három-harmad!!!
CzudarMiska
2013. március 05. 15:07
Holló a hollónak...! El kéne már hajtani a 60 évesnél idősebb bírákat a valahová!
kuwiq
2013. március 05. 14:02
Nem semmi. A tökéletes per, nem tudhatjuk a tárgyát, és ahhoz sincs semmi közünk, milyen alapon ítélik el vagy mentik fel a vádlottat. Már-már kaffkai magasságok.
Sándor
2013. március 05. 13:45
bíró urak... Cinkosként baromi nehéz az elszámoltatás.........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!