Szili: Felelősséggel tartozunk utódainkért

2013. február 19. 12:12

Szili Katalin kijelentette: felelősséggel tartozunk az utódainkért és védelmeznünk kell az utánunk következő generációk életfeltételeit.

2013. február 19. 12:12

Az, hogy a Nemzeti Fenntartható Fejlődés Keretstratégiáról szóló határozati javaslat a parlament elé került, annak a felismerését jelzi, hogy felelősséggel tartozunk az utódainkért és védelmeznünk kell az utánunk következő generációk életfeltételeit – mondta az indítvány kedden megkezdődött parlamenti vitájában az egyik előterjesztő, a független Szili Katalin.

Hozzátette, hogy a keretstratégia bemutatja a nemzeti erőforrások állapotát, rögzíti a jövőt „felélő” folyamatokat, bemutatja a szükséges irányokat és intézményrendszereket, miközben hosszú távra szól, ugyanis a 2012-2024 közötti időszakot öleli fel. A stratégiáról szóló javaslatot négypárti támogatással nyújtották be, előterjesztője a független Szili Katalin mellett a KDNP-s Nagy Andor, a fideszes Ékes József, az MSZP-s Tóbiás József és a jobbikos Varga Géza.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nannyó
2013. február 19. 12:34
Le vagyok nyűgözve! Négypárti támogatás, plusz Szili... Mi történt?!
Tiberius Claudius Caesar Augustus German
2013. február 19. 12:29
"felelősséggel tartozunk az utódainkért és védelmeznünk kell az utánunk következő generációk életfeltételeit" és ebbe hogy fér bele az hogy 19 ezer forintos júdáspénz adunk a nyuggereknek, szigorúan méregdrága hitelből? csak azért kérdezem mert te vastagon benne voltál abban a mutatványban ... szóval most mit pofázol?
Gregorius
2013. február 19. 12:29
Úgy rémlik, hogy Szily a pályáját egy Környezetvédelmi Felügyelőségen kezdte. Akkor tette volna jól, ha végig ezen a területen marad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!