A volt külügyi államtitkár gyanúsításán is módosított az ügyészség

2013. január 07. 16:38

A moszkvai magyar kereskedelmi kirendeltség eladása ügyében - Tátrai Miklóséhoz, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. korábbi vezérigazgatójáéhoz és Császy Zsolt értékesítési igazgatóéhoz hasonlóan - Horváthné Fekszi Márta volt külügyi államtitkár gyanúsítását is minősített bűnpártolásra módosította a Központi Nyomozó Főügyészség - tudta meg hétfőn az MTI.

2013. január 07. 16:38

Papp Gábor, a volt államtitkár ügyvédje megerősítette: az eddigi 5-től 10 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegető, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel szemben lényegesen enyhébb, 3 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegető bűnpártolás gyanúját fogalmazták meg védencével szemben. Horváthné Fekszi Márta, ahogy korábban is, most is panasszal élt a gyanúsítás ellen.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2013. január 07. 18:12
sose késő egy kis számonkéréshez
kukagyerek
2013. január 07. 17:49
"A volt külügyi államtitkár gyanúsításán is módosított az ügyészség" Lesittelni a takarítónőt!!!
hátakkor
2013. január 07. 16:54
A bűnpártolás azrt "jó" vád, mert, h sikerülne kimutatni, h semmi bűn nem történt, így tudták csak elpattintani a vagyontárgyat, meg munkaköri kótelességűk volt ez, akkor egy csapásra mindet fel lehet menteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!