Újraindult a forgalom a Liszt Ferenc repülőtéren

2012. december 08. 09:38

A kitűzött határidőnél három órával korábban, szombat reggel hét órakor újra megnyílt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér – tájékoztatott Hardy Mihály, a repülőteret működtető Budapest Airport szóvivője. Hardy hangsúlyozta: az alapos ellenőrzés után a repülőtéri rendszerek ismét megbízhatóan működnek.

2012. december 08. 09:38

A Budapest Airport arra kéri az utasokat, hogy vegyék fel a kapcsolatot légitársaságukkal, tőlük kérjenek információkat a járatuk indulásáról. A légi forgalom várhatóan fokozatosan tér vissza a normális ütemhez a nap folyamán – közölte Hardy Mihály.

A szóvivő tájékoztatása szerint szombaton 8600 utas indult volna a budapesti repülőtérről, a megnyitást követően szombaton 6000 utas el tud menni, és az érkezők száma is hasonló nagyságrendű.

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret műszaki hiba miatt pénteken dél előtt nem sokkal zárták le.  A repülőtér bezárása pénteken összesen 103 induló és 84 érkező járatot érintett.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narancsos albert
2012. december 08. 10:21
Allitolag Gyurcsany a hibas !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!