Elengedték az előállított diákokat

2012. december 20. 08:21

Csütörtök éjszaka, nem sokkal két óra előtt elengedte a rendőrség azt a három fiatalt, akiket a szerda esti diáktüntetésen állítottak elő. Mindhármukat figyelmeztetésben részesítették gyülekezési joggal visszaélés miatt, amit egyikük sem ismert el.

2012. december 20. 08:21

A rendőrség csütörtökre virradóra elengedte mind a három, a diáktüntetéssel kapcsolatban előállított diákot a IV. kerületi rendőrkapitányságról. Az MTI értesülése szerint a három előállított diák közül az egyik fiatalkorú. A két kiengedett nagykorú diák az V. kerületi Rendőrkapitányság elé ment, társaik egy kis csoportja ugyanis itt várt szabadulásukra.  

A BRFK a Police.hu honlapon közzétett tájékoztatása szerint a szabálysértési hatóság gyülekezési joggal visszaélés szabálysértésének elkövetése miatt figyelmeztetésben részesítette a Budapest V., Széchenyi Lánchíd hídszerkezetéről illetve a Budapest V., Széchenyi Lánchíd pesti hídfőjétől 2012. december 19-én a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányságára előállított három fiatalembert. 

A meghallgatása során egy 17 éves budapesti lakos, a 23 éves T. János ófalui lakos és a 25 éves B. Richárd debreceni lakos nem ismerte el a szabálysértés elkövetését. Az előállítottak ruházatának átvizsgálásakor a 17 éves fiatalembernél egy darab, B. Richárdnál két darab kést talált, majd foglalt le a rendőrség a közlés szerint, T. János ellen rendzavarás szabálysértésének elkövetése miatt feljelentést tesznek a bíróságon. A szabálysértési határozatok átvételét követően a három fiatalember 2012. december 20-án 1 óra 55 perckor elhagyta a rendőrkapitányság épületét – közölte a BRFK.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Yuing
2012. december 20. 14:57
Azt a politikai hatalmat, amely túlhatalma birtokában nem ismeri az önkorlátozás intézményét, tagadja a hatalmi osztottságot és önmegvalósítását a hatalom egységében látja, nem lehet másként nevezni, mint diktatúrának.
székely
2012. december 20. 13:12
Ha baltával ment volna a diák, akkor már gyönyörű Azeri jutalomüdülést kapott volna, így mártírt csináltak belőle, Bravo ! Tovább az orbáni úton.
silvester
2012. december 20. 12:26
Hergelt gyülevész szipus,iszákos bagázs!Add a felöltődet az arra rászorulóknak TE a képen látható agyatlan analfabéta senkiházi -nevelt!!!
silvester
2012. december 20. 12:22
Közmunkára velük!! Tanuljanak ez és mikulásától ,jövő év mikulásáiag!!! És ez még az enyhébb bünti.Pelenkások!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!