Bándy Kata gyilkosa nem kér bocsánatot

2012. szeptember 12. 10:06

Nem merült fel P. Lászlóban, hogy bocsánatot kérjen a hozzátartozóktól – közölte a férfi ügyvédje. A kriminálpszichológus szerint nagyon ritka, hogy a kegyetlen gyilkosok megbánást tanúsítsanak.

2012. szeptember 12. 10:06

„Egyelőre fel sem merült benne, hogy bocsánatot kérjen a hozzátartozóktól” – fogalmazott a Blikknek dr. Sólymos Sára, a gyilkossággal vádolt P. László ügyvédje. A védő a lapnak elmondta, a férfi határozatlan időre a pécsi börtönbe került.

„Nagyon ritka, hogy az ilyen kegyetlen gyilkosok megbánást mutassanak és ezt jelezzék a családnak. Ezeknek az embereknek az érzelmi és indulati intelligenciájuk szinte egyenlő a nullával. Azzal viszont tökéletesen tisztában vannak, hogy a bocsánatkérés nem enyhíthet büntetésükön. Ezek a bűnözők eleve a börtönhierarchia legalján találják magukat, és a rácsok mögött még gyávának is tarthatják társai, ha bocsánatkéréssel próbálkozik” – mondta a lapnak Bilkei Pál kriminálpszichológus.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
G. Pantyelejevics
2012. szeptember 12. 14:07
Miért kérne? Majd Ovi őt is eladja valakinek, oszt' lehet akár hős is. :P
Soma
2012. szeptember 12. 12:46
"Remélem", majd felmentik. Hány ilyen demokrata-védenc szaladgál közöttünk?
küllő
2012. szeptember 12. 12:34
Csak megbotlik, mondjuk a tárgyalásra menet, és az ablakon kiesik a negyedikről.
orbán(c)
2012. szeptember 12. 11:43
Ne is tudjon bocsánatot kérni.Ki kell vágni a nyelvét a szarházinak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!