Újabb főtisztet gyanúsítottak meg V. László ügyében

2012. augusztus 17. 08:13

Koblencz Attilát, a BRFK volt nyomozóját bűnszervezetben való részvétel gyanúsította meg a Központi Nyomozó Főügyészség. A Magyar Nemzet szerint Koblenczet azzal a gyanúval hallgatták ki, hogy a kezdetektől tagja volt a V. László vezette bűnszervezetnek.

2012. augusztus 17. 08:13

Bűnszervezetben való részvétellel gyanúsította meg a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) szerdán Koblencz Attilát, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) volt nyomozóját – írja a Magyar Nemzet. A BRFK bűnügyi szervek bűnügyi információs főosztály kiemelt ügyek osztályának egykori, felderítéssel foglalkozó nyomozóját a lap szerint azzal a gyanúval hallgatták ki, hogy a kezdetektől, 2005-től tagja volt a hivatali vesztegetéssel gyanúsított V. László vezette bűnszervezetnek.

V. Lászlóval augusztus elején, az ügyben szintén előzetes letartóztatásba helyezett Gulyás Imrével, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szervezett bűnözés elleni főosztályának korábbi vezetőjével hétfői kihallgatása során ismertették, hogy maffia-bűncselekménnyel gyanúsítják. Koblencz meggyanúsításával teljesült az a törvényi követelmény, amely legalább három személy együttműködését követeli egy bűnszervezet vonatkozásában.

A Magyar Nemzet szerint akár ötmilliárd forintra is rúghat a vesztegetés miatt letartóztatott vállalkozó által külföldre menekített vagyon.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mitya Ivanov
2012. augusztus 17. 13:24
A V. lászlóról szóló cikkek címét olvasva mindig azt hiszem, hogy valami történelmi témájú írás jön (V. László, értitek...)
nyugalmazott tanár
2012. augusztus 17. 10:47
Ez az újabb főtiszt egy nagyon is "régi" kövület a MH-nél.
tarackos
2012. augusztus 17. 09:15
Sanyibá újraosztja a lapokat. A pénzespostás most már nálunk csönget...
kjkj945
2012. augusztus 17. 09:06
Sittre az egész országot!!!! :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!