A Magyar Gárda születésnapját ünneplik a Hősök terén

2012. augusztus 25. 16:50

A betiltott Magyar Gárda ötödik születésnapját ünneplik a hősök terén. A rendezvényre kétezer embert várnak, jelenleg pár százan vannak jelen – írja az Index.

2012. augusztus 25. 16:50

Az Index helyszíni tudósítója szerint egyelőre pár százan vannak a Hősök terén, ahol a betiltott Magyar Gárda alapításának ötödik évfordulóján a szervezet szimpatizánsai demonstrálnak. A rendezvényen megjelent 30-40 ellentüntető, akik összeszólalkoztak a jobbikos szervezőkkel.

Egy ötfős, maszkot viselő ellentüntető társaságot már le is tartóztattak, mivel az arcot nem szabad eltakarni a rendezvényen. Megjelent a rendezvényen az Új Magyar Gárda, a Magyar Nemzeti Gárda, a Szebb Jövőért Polgári Egyesület és a Nemzeti őrsereg is. Az Új Magyar Gárda vezetője, Inárcsi József beszédében Vona Gábort és Jobbikot is kritizálta.

A helyszínről élő közvetítés itt látható.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matyóhimes
2012. augusztus 26. 20:07
"pár százan vannak a Hősök terén" háháhá :DD ez mekkkora szégyen XD
ál48mos
2012. augusztus 25. 23:47
A gárda működése káros az egész magyar társadalom megítélése szempontjából. A magyar gárda azzal hogy vonulgat csak a félelmet keltik az emberekben és nem a nyugalmat a rendet és a közbiztonságot a rendőrségnek kell megteremteni. Nincs rátok szükség! Köszönjük , DE nem kérünk a náci karlendítésekből és a náci ideológia favorizálásából.
Syren
2012. augusztus 25. 23:41
Nicsak milyen kevés hozzászólás, csak nem megcsappant a gárda népszerűsége? " Az Új Magyar Gárda vezetője, Inárcsi József beszédében Vona Gábort és Jobbikot is kritizálta." Csak így tovább. Követ nem dobáltak egymásra?
jamo
2012. augusztus 25. 23:20
Nem igaz már, hogy tudjátok annyit ajnározni ezt a bandát! Ha azt jelenti jó magyarnak lenni, amit a gárdisták csinálnak, én köszönöm nem kérek belőle!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!