Tisztújítás a Lapkiadók Reprográfiai Szövetségénél

2012. március 26. 11:25

Ismét Hivatal Pétert választották meg a Repropress Magyar Lapkiadók Reprográfiai Szövetsége elnökévé. A Médiapiac emlékeztet: 2011-től már a napilapkiadók is részesednek a szerzői jogok után járó reprográfiai díjakból.

2012. március 26. 11:25

Március 23-i közgyűlésén a Repropress Magyar Lapkiadók Reprográfiai Szövetsége újra elnökévé választotta Hivatal Pétert – írja a Médiapiac. Az ülésen megvitatták és elfogadták az elnökség éves jelentését, illetve a 2011-es zárszámadást és az idei költségvetési előirányzatot.

A Médiapiac emlékeztet: 2011-től már a napilapkiadók is részesednek a szerzői jogok után járó reprográfiai díjakból. A díjat elsősorban a fénymásoló készülékek gyártóinak, az azokat először forgalomba hozó személynek, illetve az ilyen készülékeket ellenérték fejében üzemeltetőknek kell megfizetniük – olvasható a portálon.

A tisztújítás eredményeként Hivatal Péter (Metropol) elnök irányítása alatt Kázmér Judit (PLT), Mihók Attila (Ringier), Pintye László (Sanoma Media), Dr. Szakács László (Grabowski), Újvári Miklós (Axel Springer Budapest) és Dr. Vas Györgyné (MTI) dolgozik majd elnökségi tagként.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!