Kivizsgálja az egyetem Schmitt doktoriját

2012. január 17. 18:08

A TF-jogutód Semmelweis Egyetem rektora hétfőn felkérte a Testnevelési és Sporttudományi Kar dékánját, hogy hozzon létre tényfeltáró vizsgáló bizottságot, mely tanulmányozza Schmitt Pál kisdoktori disszertációja létrejöttének körülményeit – írja az Index.

2012. január 17. 18:08

A tényfeltáró bizottság létrehozására Tóth Miklós dékánt kérték fel, aki a botrány kipattanása után, múlt pénteken még úgy fogalmazott nincs okuk azt feltételezni, hogy nem kellően megalapozott döntést hozott a Schmitt doktoriját elbíráló bizottság. Tóth akkor azt mondta: a kisdoktori cím kiadása az általános eljárásrendnek megfelelően, szabályszerűen történt, s az értekezés tartalma megfelelt az akkori követelményeknek.

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2012. január 18. 08:12
Helyes döntés. Vizsgálják ki, és tisztázzák ezt az ügyet.
celkereszt
2012. január 18. 07:13
Sokat már nem lehet kezdeni ezzel az üggyel. Mindenképpen lemondás lesz a vége. Ha a vizsgálat bebizonyítja azért. Egyetlen nyertes kinenete lehet Schmitt Pál részére, ha kap valamiféle kedvezőnek tekinthető határozatot, és lemond. Ekkor az ellenfelei megelégednek ezzel és békén hagyják, de magáról agyanút soha sem fogja levakarani. Ha van benne fikarcnyi felelősségtudat Magyarország irányában, le kell mondania, hiszen senki sem fog majd vele kezet. Aki ezt az ügyet csinálta, nagyon meggondolatlan volt, vagy gyűlöli Magyarországot. Nem éppen Scmitt Pál volt a legnagyobb akadály a Fidesz ellenfelinek útjában. Ráértek volna később is kicsinálni.
Corporate Soldier
2012. január 18. 00:29
Nem, téged. Rég ült már ott lúzerszoci.
OrangeOrder
2012. január 17. 23:51
Figyelemreméltó, hogy az országszerte mindenhol csakis dicsért és elismert (sport)diplomatából színvallása után hogy csináltak közellenséget a médiák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!