Rendőrség: Öngyilkos lett Eszes

2011. november 09. 07:59

A Blikk korábban arról számolt be, az igazságügyi orvosszakértői vizsgálat idegenkezűséget állapított meg. A rendőrség szerdán cáfolta a lap értesülését: „egyértelműen kizárható az idegenkezűség, Eszes Tamás önkezével vetett véget életének”.

2011. november 09. 07:59

Idegenkezűséget állapított meg Eszes Tamás holttestének igazságügyi orvosszakértői vizsgálata - értesült a Blikk. A Heves megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Soltész Bálint százados a lapnak elmondta, a szakértői vizsgálat jegyzőkönyvének megérkeztéig hivatalosan nem mondanak semmit.

A Véderő vezetőjének felakasztott holttestére november 3-án, gyöngyöspatai házának a fészerében találták rá. Eszes akkor vált ismertté, amikor Gyöngyöspatán etnikai konfliktus robbant ki. Később elindult a polgármesteri címért is, a választáson azonban veszített. Később lemondott a Véderő parancsnoki posztjáról.

„A lefolytatott helyszíni szemle, valamint az igazságügyi-orvosszakértői vélemény alapján egyértelműen kizárható az idegenkezűség, Eszes Tamás önkezével vetett véget életének” - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság, cáfolva ezzel a Blikk.hu-n korábban megjelent hírt. A rendőrség az eljárás során vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit. Az MTI értesülései szerint a férfinak magánéleti és anyagi gondjai is voltak.

Összesen 214 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kérdés
2011. november 11. 12:17
Nem egykönnyen tértek napirendre halála fölött. Megálltok egy pillanatra, aztán elhessentitek a felvillanó látomást. Talán elkerül ez a férfisors, talán megtalál? Ki ad néktek választ rá? Benéztem a simléder alá. Sok, lemeztelenített lelkű harcos tekintete nézett vissza rám.
El Topo
2011. november 10. 22:35
Pedig mennyit lehetett volna még témázni Eszesen, mi?
picur3ka
2011. november 10. 22:14
Mindenki szetrohogi magat, megint elment egy tema. Jo troll azert, azt valljuk be.
Fakutya ezredes
2011. november 10. 21:56
Arisztid, tekergeted azt a kutyát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!