Schmuck is a szocdemek élvonalában

2011. október 08. 19:06

Újraválasztották Kapolyi Lászlót, a főtitkári posztra pedig Schmuck Andor került a Magyarországi Szociáldemokrata Párt (MSZDP) 45. tisztújító kongresszusán. Október 22-én programalkotó pártértekezlet és politikai nagygyűlés formájában kerülhet sor az MSZDP első nagy tömegrendezvényére.

2011. október 08. 19:06

Szombaton tartotta 45. tisztújító kongresszusát a Magyarországi Szociáldemokrata Párt (MSZDP). Az eseményen újraválasztották a párt eddigi elnökét, Kapolyi Lászlót, a főtitkári posztot pedig Schmuck Andor nyerte el.

Schmuck Andor az MTI-nek elmondta, a kongresszus legfontosabb döntésnek tartja, hogy az MSZDP a jövőben is a szociáldemokrata értékek önálló és független pártja marad. Hozzátette, szombaton arról is határoztak, hogy október 22-én programalkotó pártértekezletet tartanak, és ugyanerre a napra politikai nagygyűlést is szerveznek, amely terveik szerint az MSZDP történetének első nagy tömegrendezvénye lesz.

Schmuck Andor a tavalyi önkormányzati választásokon a Tisztelet Társasága és a Magyarországi Szociáldemokrata Párt által támogatott  főpolgármester-jelölt volt, de az induláshoz nem sikerült elegendő ajánlószelvényt összegyűjtenie - emlékeztet a NOL.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2011. október 09. 16:04
na ezek is megújultak....
de karatna
2011. október 09. 15:00
Schmuck= Schmuggler ez jobb név neki!
de karatna
2011. október 09. 14:58
Már ránézésre, de különösen súlyra is hiteles! :))
Soma
2011. október 09. 12:15
Azért a kéztartást érdemes lenne tanulmányozni. A nagyujjra meg mit tetszett húznia az Andorkának?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!