Szili panaszfalat állított

2011. szeptember 17. 18:09

A „nemzeti panaszfalra” bárki felírhatja névvel vagy anélkül is problémáit, meglátásait vagy javaslatait.

2011. szeptember 17. 18:09

Szili Katalin szerint az emberekkel való kapcsolattartásnak és a társadalmi párbeszédnek a lehető legközvetlenebbnek kell lennie. Ezért a Szociális Unió „nemzeti panaszfalat” állított Püspökladányban, amire bárki felírhatja névvel vagy anélkül is problémáit, meglátásait vagy javaslatait. Ugyanezt megtehetik a Szociális Unió honlapján elindított virtuális panaszfalon is.

Az emberek nagyon sokszor saját problémáikkal felkeresik a képviselőjüket vagy azt, akiről azt gondolják, hogy közéleti szereplő és segíteni tud” - ismertette akciójuk alapötletét Szili. Elmondta: őt is sokan keresik meg a Hajdú-Bihar megyei 6-os számú választókerület településeiről, ahol október 2-án időközi országgyűlésiképviselő-választást tartanak.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2011. szeptember 18. 22:12
Nem elfelejteni a némbernek, hogy a szavazata gfy-et hatalomban tartotta! ezt kell ráírni az üzenőjére. szánalmas alak vagy szili !!!!!!
dönci4
2011. szeptember 18. 21:17
Ezeknek a hülyéknek még annyi eszük sincs, hogy maguktól rájöjjenek?
*ufó*
2011. szeptember 17. 21:43
látom, nekem kell lelőnöm a poént :) ez egy tacepao kezdemény (kína meg minden :))) http://www.hogymondom.hu/showslang.php?slang=tacepao
Honfi-fi
2011. szeptember 17. 21:40
Elírták a cikket. Az eredeti Nemzeti Parasztfal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!