Debreczeni szerint nem volt rendőri erőszak 2006-ban

2011. szeptember 09. 13:50

2006 őszén nem került sor erőszakos rendőri fellépésre, sőt: a közeg nem volt képes megfelelően intézkedésekre a tüntetők ellen - véli Debreczeni József. A Demokratikus Charta alapítója szerint a Fidesz hamis színben tünteti fel az eseményeket.

2011. szeptember 09. 13:50

Debreczeni József közíró pénteken az Atv Egyenes Beszéd című műsorában leszögezte: a 2006. októberi események során nem került sor brutális rendőri fellépésre. A közíró szerint az erőszakszervezet nem volt képes ellátni feladatát, nem léptek fel megfelelően a tüntetők ellen.

A Demokratikus Charta alapítója szerint a Fidesz öt éve hamis színben tünteti fel az eseményeket, igaztalan kommunikációt használ. Debreczeni József hibának tartja, hogy a rendőrség nem oszlatta fel már a szeptember 17-i tüntetést is, hiszen az nem volt bejelentve. Hasonló hiba, hogy 2006 őszén az országnak nem volt belügyminisztere, aki segített volna a tüntetők elleni fellépésben - tette hozzá.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2011. szeptember 10. 20:38
Emberek ! 1990 óta egyszer féltem, 2006 október 23-án, amikor ünnepelni akartam 1956-ot. Gyerekekkel, az unokáimmal, feleségemmel az Astóriánál. Már a felettünk zúgó helikoptererek is vésztjóslóak voltakk, de a lovasroham és a rendőri fellépés valóban 1956-ot idézték.. Aki erre a napra a rendőrséget mentegetve emlékezik, az nem demokrata, és nem érti azt, hohy mi a szabadság. A liberális Debreczeni ezek közzé tartozik!
oroszlán
2011. szeptember 10. 13:26
Debreceninek igaza van a rendőrségnek a Kossuth téri disznócsordát is időben fel kellett volna oszlatni és nem engedni, hogy világ csúfságára letanyázzanak a téren, egy ember bal szemének sérüléséről volt szó és nem szemek kilövéséről, a gumilövedék más demokratikus országban is megengedett, kétségtelen volt rendőri túlkapás is de rendőri brutalitásról nem beszélhetünk
Kedves Robi
2011. szeptember 10. 06:59
Debreczeni elvtárs szerint kommunista elnyomás se volt, na húzzon már a lecsóba, ott jobb helye lenne! Közíró... ez? muhhaha...
kalasnyikov
2011. szeptember 10. 03:56
2006 eseményei egy folyamat végét jelentették, a szellemi és gazdasági genocide mellé a mi liberálsovinisztáink behozták a köztudatba a fizikai megsemmisités álomvilágát. Nagyszerü ember a magyar, ha minor..DDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!