Sveiczer ismét felejlentést tett

2011. augusztus 09. 17:46

Feljelentést tett Sveiczer Sándor fideszes városi képviselő, a Heves Megyei Önkormányzat tagja, mivel szerinte a hevesi önkormányzat rossz anyagi helyzete miatt a Fideszből kizárt Csáki László okolható.

2011. augusztus 09. 17:46

Ír vállalati kötvényt vett a hevesi önkormányzat az ír pénzügyi válság kellős közepén: emiatt az amúgy is pénzszűkében lévő, munkanélküliséggel és szegénységgel küzdő település 86 millió forintos vagyonvesztést volt kénytelen elkönyvelni – állítja Sveiczer Sándor fideszes városi képviselő, a Heves Megyei Önkormányzat tagja, aki az ügyben büntetőfeljelentést tett.

Csáki Zsigmond, Heves polgármestere szerint inkább sikertörténetről van szó: az elmúlt három évben harminchat esetben vásároltak valamilyen kötvényt pénzügyi befektetésként, s ebből harmincötnél nyereséget könyvelhettek el. Az ír válságot pedig – mint mondta – senki nem láthatta előre. A Népszabadság információi szerint a hevesi önkormányzat „pénzügyi portfóliója” – az ír kötvényeken keletkezett veszteséget is beszámítva – összességében nyereséges volt, a bevételekből fejlesztéseket finanszíroztak, ezért is állnak értetlenül a pénzügyi szakemberek a rendőrségi feljelentés előtt.

Sveiczer Sándort sokan a „hevesi Budai Gyulának” nevezik, aki főként feljelentéseivel szerzett hírnevet magának. Nemrégiben négy ügyben nyújtott be keresetet ismeretlen tettes ellen az Országos Rendőr-főkapitányságon.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!