Megküldenék a diákoknak a nemzeti hitvallást

2011. augusztus 29. 08:51

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium a nemzeti hitvallás egy-egy példányt ajándékozná a diákoknak. Az alaptörvény széleskörű megismertetése érdekében rajzversenyt is szerveznének.

2011. augusztus 29. 08:51

Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter közölte: növelni szeretnék a fiatalok körében az új alaptörvény ismertségét. A dokumentumot minél szélesebb körben és minél alaposabban szeretnék megismertetni diákokkal.

A minisztérium különböző eszközökkel érné el célját: ajándékokat küldenének a diákságnak - így a nemzeti hitvallás egy-egy példányát is, de a magyarságról szóló rajzverseny megszervezése is az elgondolások között van.

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2011. augusztus 29. 13:40
Én már az óvodában is tanítanám! Sőt! Ahogy nyelvvizsga nélkül nem mehetne senki egyetemre, ugyanúgy, a nemzeti hitvallás ismerete nélkül ne mehessen senki se általános iskolába! Ehhez még hozzácsaphatnák szeretett Vezetőink életrajzának alapos ismeretét! Plusz pontot jelenthet továbbá Lázár János Audi S8-ának, illetve Matolcsy munkahely- és gazdaságnövekedési grafikonjának lerajzolása.
Zokni
2011. augusztus 29. 13:38
Az un. Alaptörvény felháborító. A "megírása" a vonaton, és a konzultáció nevetséges. Az alkotmányiság megszüntetése vele, tragikus. A bevezetőben foglalt baromságokat úgysem értik a gyerekek, hiszen a megfogalmazói sem tudták, hogy miről írnak... Viszont kétségtelen, ilyen formában ez direkt pártpropaganda - államköltségen. Mindenesetre a diákok legalább tanulják a tisztességet, az esélyegyenlőséget, a becsületet, úgy fidesz-módra...
Gombóc XVI. Artúr
2011. augusztus 29. 10:40
Régen tilos volt a politika az iskolákban, de ezek szerint ez megváltozott. Szerintem ez így nagyon nincs jól...
peninsulavaldes
2011. augusztus 29. 09:59
Most mással kéne foglalkozni, és nem rajzoltatni a gyerekeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!