Rózsaköröket hoz létre Schmuck

2011. április 28. 08:47

A polgári körök mintájára Rózsaköröket hoz létre Schmuck Andor. A szervezet első országos találkozóján Kapolyi László mond beszédet, az egybegyűlteket Bangó Margit szórakoztatja.

2011. április 28. 08:47

Április 30-án tartják első országos találkozójukat a Schmuck Andor által éltre hívott Rózsakörök vezetői, illetve tagjai - írja a Stop.hu. Schmuck, a Tisztelet Társasága alapítója az elmúlt négy hónapban a polgári körök mintájára hozta létre a szervezetet elsősorban időskorú szimpatizánsokból.

A lap úgy tudja, a Rózsakörök Országos Szövetsége első országos találkozóján vezetőséget és elnököt is választanak majd a résztvevők. A rendezvényre nyolcszáz főt várnak: köszöntőt mond Kapolyi László szociáldemokrata pártelnök, az egybegyűlteket pedig többek között Bangó Margit szórakoztatja majd. Schmuck és Kapolyi ismételt közös fellépése arra utalhat, mégis megvalósulhat az a korábbi spekuláció, miszerint Schmuck Andor venné át a Magyarországi Szociáldemokrata Párt valamelyik vezetői posztját - írja a Stop.hu.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubakka
2011. április 29. 06:44
A Schmuck féle türelem végbélrózsát terem
tewton
2011. április 29. 03:49
"A polgári körök mintájára" "mintájára" pfff. azóta, hogy létrehozták gyurcsány ferencet orbán mintájára, ezeknek egy saját ötletük sincsen?
Bajresz
2011. április 28. 20:09
Miért nem mennek már nyugdíjba??????? Még a bal oldal is jobban járna nélkülük...
láma szeme
2011. április 28. 10:47
Ez valami vicc?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!