Gyöngyöspatát irányítaná a Véderő vezetője

2011. április 26. 13:20

A Véderő több tagja hétfőn ismét megjelent Gyöngyöspatán, ahol továbbra is meg akarják tartani táborukat. Eszes Tamás a Véderő vezetője indulna a gyöngyöspatai polgármesteri székért.

2011. április 26. 13:20

Miután hétfőn megszüntették a Véderő nyolc tagja elleni eljárást, közülük többen már aznap újra megjelentek Gyöngyöspatán. Eszes Tamás, a Véderő ideiglenes megbízott parancsnoka, helyi lakos, az Indexnek megerősítette, hogy heteken belül újraszervezik a kiképzőtábort. A 14-16 éves fiatalok katonai táboroztatása mellett, ha a körülmények megfelelőek lesznek, akkor hat éves gyerekeknek is tartanak majd tábort.

Eszes Tamás azt is bejelentette, hogy független jelöltként indul a Gyöngyöspatán a megüresedett polgármesteri székért. Mint mondta, a Véderőnek semmi köze nincs a politikához, csak véletlenül keveredett bele. Arra a felvetésre, hogy ennek polgármesteri jelöltsége ellentmond, azt válaszolta: nem a Véderő, hanem ő indul a polgármesteri posztért.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2011. április 26. 20:28
Disz iz beginning of bjútiful frendsip
rakosi
2011. április 26. 18:23
Egy kis frissítés a témához! A hír hitelességét nem tudom garantálni. http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=40341
orion
2011. április 26. 17:13
Ajjaj, a mindenek feletti egyéni szabadságjogok lánglelkű védelmezője jólneveltségre óhajt nevelni? Világosítsd meg elmémet, ó guru, neveletlenségem mibenlétéről! Epedve várom a szavak gyöngyözését ajkaidról!(avagy a betűk áradatát ujjaid által felserkentett klaviatúrádról)
orion
2011. április 26. 14:34
Hát tudjátok, ha idős gyöngyöspatai nénike lennék, nem nagyon kérdezgetném, hogy ki fegyelmezi meg a hídpénzszedő purdékat meg a mindent ellopó családjaikat, hanem örülnék, hogy végre békességben eltotyoghatok a boltba vagy a templomba. Ha rendőr, ha gárdista, ha véderős, ha a szomszéd-nagyjából mindegy lenne. Ezt az Eszes nevű akárkit lehet szeretni vagy utálni, lehet közömbös is a lénye- joga van indulni polgiválasztáson. Ráadásul valószínűleg pozitívan jött ki ebből a letartóztatásból. Annyira hajánál fogva előrángatott ötlet volt ez a ruházat/megfélemlítés/garázdaság stb, hogy a mérsékeltebbekben is felébredhet valami dac, valami kurucos virtus a hatására. (az abszurditás határát súrolta, amikor az egyik srác-amikor a rendőrök azt mondták neki, öltözzön át, inkább maga ment a rendőrségre, mondván, neki a civil gatyája is zsebes, fekete, katonai jellegű....basszus, én a Retroban vettem a sajátomat, egy fél minimálbérért-nincs az a rendőr, akinek azt én leveszem magamról!!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!