Bölcsek tanácsa lesz a Corvin-lánc Testület

2011. április 01. 09:01

A kormányfő időről időre kikérné a tagok véleményét a nemzeti sorskérdésekről - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Granasztói György.

2011. április 01. 09:01

Megújul a Magyar Corvin-lánc Testület feladatköre. A kormányfő időről időre kikérné a tagok véleményét a nemzeti sorskérdésekről - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek a Corvin-lánc Iroda pénteken hivatalba lépő vezetője, Granasztói György.

Mivel a 12 évvel ezelőtti díjazottak közül hárman elhunytak, a testületi tagoknak dönteniük kell, hogy kiket szeretnének maguk közé választani. A testület jelenlegi tagjai: Kallós Zoltán néprajzkutató, Lámfalussy Sándor közgazdász, Lovász László matematikus, John Lukacs történész, Makovecz Imre építész, Nemeskürty István irodalomtörténész, Oláh György Nobel-díjas kémikus, Szokolay Sándor zeneszerző és Zsigmond Vilmos operatőr.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
disfear
2011. április 01. 11:21
Árilis 1...legalábbis a valósághoz ez már vicces:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!