OCÖ: Farkas Flórián feljelentést tett

2011. február 11. 19:34

Büntetőfeljelentést tett az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) hivatalának átadás-átvétele kapcsán feltárt hiányosságok miatt a szervezet elnöke.

2011. február 11. 19:34

Farkas Flórián, az OCÖ elnöke az önkormányzat fővárosi, Dohány utcai székházában tartott, terepbejárással egybekötött pénteki sajtótájékoztatón azt mondta: a jelenlegi körülmények között a munkát nem tudja vállalni. Az általa ígért új szemléletű, erkölcsös, törvényes és szakmai politika alapján büntetőfeljelentést tett ismeretlen tettes ellen, mivel eddig 113,2 millió hiányt tártak fel, és az előző vezetés sok tízmillió forintnyi értéket, hivatalos dokumentumokat hanyagul kezelt.

Dobóvári Ildikó, az OCÖ megbízott hivatalvezetője a hiányosságok kapcsán megjegyezte, hogy olyan alapvető okiratokról van szó, mint amilyen a hiteles és a közgyűlés által aláírt szervezeti és működési szabályzat, a hiteles és elfogadott mérleg, valamint leltár 2009-re és 2010-re, így az önkormányzat törvénytelenül működött.

Kolompár Orbán eddigi OCÖ-elnök a jövő hét elején nemzetközi sajtótájékoztatón kíván reagálni Farkas Flórián kijelentéseire.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2011. február 13. 21:40
Farkas Flórián de bátor ember! Vádolni meri azt, aki egyszemélben Gandi, Luther King és Mandela ! Aki a cigányság szabadságvágya miatt megy börtönbe. Níilván a Hiradóban látott képek manipuláltak voltak, az nem az OCŐ szákháza, hanem háborus diszlet volt. A bizonylatok halmaza meg egy tüzvédelmi szempotból szabálytalanul tárolt MÉH papirgyüjtő raktár!
Claypool
2011. február 13. 00:30
integrálni vagy internálni , ez itt a kérdés :)....
pityesz74
2011. február 11. 22:13
Mekkora meglepetés!!Ennek a rühes féregnek már régen sitten lenne a helye,nem sajtótájékoztatón!!!!!
freehckr
2011. február 11. 21:48
Ilyenkor hiányzik a „cigány értelmiség” (van, mondják), amelyik tarkónb*szná Kolompárt, mielőtt még az a kis p*cs a saját baromságai miatt összecsődíti a „világsajtót”.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!