Göncz lerázta az Egist és a Richtert

2011. február 15. 11:32

Az Egis Nyrt. és a Richter Gedeon Nyrt. is megvásárolta volna 2006-ban a moszkvai kereskedelmi kirendeltség épületét, Göncz Kinga azonban a Kincstári Vagyoni Igazgatósághoz irányította a két céget.

2011. február 15. 11:32

Az Egis Nyrt. és a Richter Gedeon Nyrt. is megvásárolta volna 2006-ban a moszkvai kereskedelmi kirendeltség épületét - írja a Magyar Nemzet. A két gyógyszergyártó  közösen fordult a Göncz Kinga által vezetett külügyminisztériumhoz, Göncz azonban válaszlevelében azt kérte tőlük, forduljanak a Kincstári Vagyoni Igazgatósághoz (KVI), mert ők foglalkoznak az ingatlan értékesítésével. A KVI nem válaszolt a két cég megkeresésére.

Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon kommunikációs igazgatója elmondta, cégük hosszú évek óta bérelt irodákat a kereskedelmi kirendeltség épületében, és amikor értesültek arról, hogy az ingatlant értékesíteni akarják, az Egisszel közösen a Külügyminisztériumnál jelezték vételi szándékukat. Göncz Kinga valóban a KVI-hez küldte őket, ahonnan viszont semmilyen választ nem kaptak, így végül a konkrét ajánlattételig sem jutottak el – közölte a szóvivő.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mitya Ivanov
2011. február 15. 21:02
Kingalány ahhoz túl buta, hogy ebben az ügyben maga mozgasson akár egy szálat is. Viszont képességei alapján remek végrehajtó ember lehet, és ha az mondták neki, hogy xy-nak kell megvenni azt az épületet, akkor ő ehhez akkor is ragaszkodott, amikor két nyilván erős magyar cég kereste meg vételi szándékkal. Mert őt nem érdekelte sosem, hogy valami magyar kézben van, vagy nincs.
DFK
2011. február 15. 16:08
Carlos: De, az a típus. Balliberális, tehát hazug és tolvaj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!