Megnyíltak a kormányablakok

2011. január 03. 12:01

Hétfőn reggel az ország 29 pontján nyíltak meg az új hivatali ügyintézést lehetővé tévő kormányablakok.

2011. január 03. 12:01

A fővárosban négy kijelölt központi helyen, valamit minden megyeszékhelyeken, megyei jogú városokban már egy központi helyen lehet egyszerre intézni hivatalos ügyeket napi tizenkét órában.

Az átalakításokkal a hivatali ügyintézést akarja egyszerűsíteni a kabinet. Célja, hogy egy helyen lehessen például ügyfélkaput nyitni, vállalkozásokkal, nyugdíjjal, egészségbiztosítással kapcsolatos ügyeket bonyolítani, családi pótlékot, gyest igényelni vagy általános tájékoztatást kérni.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kicsifisch
2011. január 17. 18:42
Valaki meg tudná esetleg mondani, hogy Sopronban is van e ilyen kormányablak,És ha igen ott el tudom intézni az apeh-os ügyeimet? Előre is köszönöm. kicsifisch
nyugalmazott tanár
2011. január 04. 08:22
"Megnyíltak a kormányablakok" És még nem fanyalog a hazai média? Hol maradnak a rettegtetők? Találjanak már ki valami félelmeteset, mert nem tudunk nélküle rendesen aludni. Néhány ötlet, első oldalas hír az üresen oldalgóknak: - Huzatosak az ablakok - Jobbra húz a kormány - Nem lehet több napon át hivatalokban melegedni, már ezt a lehetőséget is elvették a szegény emberektől - Kénytelen vagyok minden elintézetlen ügyemet egyszerre elintézni. - Biztosan így akarnak belopózni a magánéletembe. - Miért rúgtátok ki a Szabó (Kovács vagy akárki) elvtársat? - Ezzel is csak a valódi problémákról akarja elterelni a figyelmet a FIDESZ! (Több, vagy nagyobb balliberális riogató-marhaság hirtelen nem jutott eszembe)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!