Eladná székházát a Magyarok Világszövetsége

2010. december 20. 12:07

Megválna csaknem 2000 négyzetméteres székházától a Magyarok Világszövetsége, amennyiben a szervezet nem kap költségvetési támogatást.

2010. december 20. 12:07
Ha a parlament nem szavazza meg a költségvetési támogatást, a Magyarok Világszövetsége (MVSZ) eladja a budapesti Benczúr utcai székházát - írja a Magyar Hírlap. Az MVSZ idei áprilisi közgyűlés hatalmazta fel az elnökséget arra, hogy szükség esetén a Benczúr utcai székházat eladják - fogalmazott a lapnak Fuksz Sándor, az elnökség tagja. Fuksz közölte, nincs olyan közgyűlési döntés, ami szerint az 1975 négyzetméteres székház eladásából befolyt pénzt új ingatlanok vásárlására kellene fordítaniuk.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soelmo
2010. december 20. 16:12
Elég szomorú lenne, ha eladhatná, amit használatra kapott! Egyáltalán, visszatetsző, hogy pillanat-szervezetecskék milliárdos ingatlanokat kaphatnak, amit magántulajdonként, akár néhány bennfentes elkótyavetyélhet! Lásd OCÖ ingatlanok!
trendo
2010. december 20. 14:48
A mór megtette kötelességét, a mór mehet... nincs már rátok szükség, gyerekek! A magyarok az egész világon olyanok, mint itthon. Inkább széthúznak, mintsem szövetkeznének. Minek is kell egy "hivatal" nekik?! Hiszen már az egy országban lakók se tudnak összefogni, nem hogy a szanaszét élők... Viszont ti, fiúk, megtettétek azt a baráti szívességet a Fidesznek, hogy egy valóban hatékony, rozsdás szöget, a "szociális népszavazást" belevertétek a szoclib kormányzat koporsójába. Ezért kijár a jutalom, a jatt... el lehet tapsolni nektek is egy székház árát. Éltek már más szervezetek is ezzel az egyszerű trükkel. Nem bukott le senki sem, depláne, ha tanultok a múltból és még ügyesebben leplezitek a szétosztandó pénz rejtekútjait. Vagy, ha csak csendben elbóbiskoltok pókhálós hivatalotokban, várva a havonkénti lóvét... vagy a csodás feltámadást, az újabb jattot hozó politikai megrendelést.
magnamater
2010. december 20. 14:43
Ha a magyarok nem vették hasznát a világszövetségnek, legalább a világszövetség vegye hasznát a székháznak
marko11
2010. december 20. 13:27
Hát, ha egy közel 2000 négyzetméteres székház kell a jó működéshez!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!