A Hunnia a rendőrfőkapitányt is felrobbantotta volna

2010. október 27. 09:08

A budapesti rendőrfőkapitány közbiztonsági helyettesét, Lapid Lajost is felrobbantották volna - kocsijával együtt - a Hunnia Mozgalom tagjai 2008 novemberében, de az akció nem járt sikerrel - írja a Magyar Nemzet.

2010. október 27. 09:08

A Magyar Nemzetben megjelent, „a Budaházy György nevével fémjelzett büntetőügy nyomozati dokumentumaira” hivatkozó cikk szerint Lapid Lajos autóján egy hónapig rajta volt egy robbanószerkezetet rögzítő mágnes, amit egy ellenőrzésnél vettek észre. A Hunnia Mozgalom akciója nem járt sikerrel, mert az időzítő rossz volt, és a pokolgép nem robbant fel, de a szerkezetet már nem tudták leszedni, mert nem volt rá idő. A lap beszámolt arról is, hogy a mozgalom emberei bankautomatát is robbantottak, de nem fértek hozzá a benne lévő pénzkazettához.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
renidnam
2010. október 28. 09:18
még szerencse,hogy nem kőbe kell vésni a mondandónkat..Szóval úgy van az,hogy ezek a derék fiuk annyi mindent megpróbáltak,és semmi nem sikerült nekik..holnap majd az lesz a vezércikk,hogy B.-t megpróbálták a börtönből kiszabadítani,csakhát,az se sikerült..
kissapka01
2010. október 28. 08:59
Szerintem nem kéne gondolkodás nélkül beszívni mindent a Strabag Nemzettől. 1. Az, hogy egysúlyos bűncselekmény ügyében kiszivárog a bizonyíték (véletlenül épp gárdafeloszlatás, választás, éhségsztrájk stb. idején) az bűncselekmény is lehet. 2. A cigánygyilkosság ügyben új letartóztatások-cikküket is jól beszívták: a rendőrség cáfolta meg. (Ezt meg nem erősítette meg.) 3. Ja, hogy a forrás a fizetett tanú, a Benkő? :DDD 4. Senkit sem gyanúsított meg ezzel a cselekménnyel az ügyészség. 5. Lapid 2006-ban nyugdíjba ment, az eset meg állítólag 2008-ban volt. Piszkosul nem kerek a sztori. Dolgozzatok még egy kicsit a bányában fiúk, mielőtt kijöttök valamivel...
MakkA
2010. október 27. 19:04
Röhej. Csupa olyat tudnak rámondani, ami vagy nem következett be, de akarták, vagy többen mondják, hogy, hallották, hogy arról beszélnek. Ez a bomba már mekkora marhaság - tipikusan egy provokáció. Honnan tudják, ki rakta fel? Látták? Akkor miért nem vették le? Amúgy ha egy ilyen beosztású rendőr ennyire figyel a saját biztonságára, akkor őt kellene bíróság elé állítani. (Sokkal kisebb cégeknél is rendszeresen átnézik az autók alját, csak zárt helyen szabad tartani, illetve ha szabadon áll, akkor sofőr, vagy őr marad mellette. Ez egy olyan protokoll, amit egyszerűen be kell tartani: ha nem tartották be, akkor katonai ügyészség, ha betartották, akkor a bomba felrakóját felvenni az NBH vezetőjének.) MA
Kaducsa
2010. október 27. 12:55
Korábban Riff-röff, aztán Árkádia: Ekkor vették fel Balázs ötlete alapján a "Romantikus Erőszak" nevet. .... 2003. január 10-én az Árkádiában "Rock a Kommunizmus ellen" 2003. október 22-én megdöntöttük a nézőcsúcsot az Árkádiában! Röviden így lehetne jellemezni Sziva Balázst, a Romantikus Erőszak ... majd fel a dal az Árkádia Mulatóban, ahová erdélyi és délvidéki magyarokat is várnak. 2003-ban. Fradisták, újpesti srácok. Persze a szervek nem figyeltek, nem jártak oda, ugye. Aztán Budaházi egyszercsak átmegy forradalmárba. Nagyon életszerű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!