Nincs monoki kártya Monokon

2010. augusztus 26. 09:04

Nem működik a monoki kártya, mert az előző kormány nem segített a településnek - nyilatkozta a Népszavának Szepessy Zsolt, a város polgármestere. Szepessy szerint azonban ősszel országosan is bevezetik a kártyát, ezt azonban hivatalosan senki nem erősítette meg.

2010. augusztus 26. 09:04
Nincs monoki kártya Monokon, mert a rendszer működtetéséhez nem adott támogatást az előző kormány - nyilatkozta Szepessy Zsolt polgármester a Népszavának. Szepessy szerint a település egyedül képtelen volt fenntartani a rendszert. Monokon tízet sem érte el azoknak a száma, akik a novembertől bevezetett kártyán kapták a segélyt. A polgármester szerint ősszel a napirendre kerül a kérdés a parlamentben, a kormány országosan is bevezeti majd a kártyát.
 
A Népszava sem Ágh Pétertől, a parlament szociális bizottságának fideszes alelnökétől, sem a Nemzeti Erőforrás Minisztériumától nem kapott tájékoztatást az ügyben.

(A kép forrása a Magyar Hírlap)

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Badellaman
2010. augusztus 27. 00:52
tudtam én,hogy ez az ember nem más,mint egy szélhámos, hol az egyik segget nyalja,hol a másikat...
Babilen Tatarszkij
2010. augusztus 26. 14:27
Azt magyarázza meg nekem valaki, hogy mi akadályozza majd meg a segélyezettet abban, hogy bemenjen a boltba, a kártyával vegyen 200 kiló lisztet, majd az utcán elpasszolja féláron és az így befolyt összeget eligya? Szerintem emiatt halva született ötlet a szociális kártya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!