Hetero büszkeség napja is lesz idén

2010. június 14. 08:55

Bár tavaly a rendőrség elutasította, idén már tudomásul vette, hogy szeptember 4-én az Andrássy úton a melegfelvonulás mintájára hetero büszkeség napi vonulás legyen. Az ötletgazda szerint a rendezvény célja, hogy megmutassák, nemcsak az azonos neműek, hanem a különböző neműek viszonya is figyelemre méltó.

2010. június 14. 08:55

Szeptember 4-én az Andrássy úton megtartják a hetero büszkeség napját. Koletár Csaba, az ötletgazda már tavaly szeptemberben bejelentette a rendezvényt, ám akkor a rendőrség elutasította kérését, mondván: túl távoli a megjelölt időpont, nem látják előre milyen közlekedési viszonyok lesznek egy év múlva. Koletár Csaba május 24-én újabb beadványt írt, ezúttal zöld jelzést kapott a hetero menet - írja a Magyar Nemzet. A rendezvény célja, hogy megmutassák, nemcsak az azonos neműek, hanem a különböző neműek viszonya is figyelemre méltó. Egyúttal tiltakozni szeretnének az ellen, hogy Magyarországon a homoszexuális eszméket nyíltan gyakorolni és népszerűsíteni lehet.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ricochet
2010. június 15. 05:42
Fecáék és a "liberális" SZDSZ csak a homiknak engedte meg a vonulgatást, mert azt hitték, ez MENŐ! Sajnos, van egy rossz hírem: ez nem menő, inkább ÉGŐ! Nem kellene ez a hetero-menet sem, de mivel már mindent lehet, akkor ezt meg KELL tenni. Csakhogy meg legyen az egyensúly. A Gárdát is engedték vonulni, meg az összes neonácit, csak hogy elmondhassák mekkora fasizmus van ebben az országban... Ferikéék nem véletlenül csinálták azt, amit. Orbánék alatt nem volt neonáci vonulgatás.
miloka
2010. június 14. 19:18
Amúgy ezzel az erővel tényleg lehetne minden napra egy egy felvonulás. Felvonulnak majd a sánták, majd a vakok, süketek, a vörös hajúak, a szőke nők, külön a szőke férfiak. Aztán jöhetnek a bajuszos férfiak. Szóval ez az egész vonulgatás egy nagy bohócság. Max. csak azt szolgálja, hogy odafricskázzon azoknak, akik nem értenek vele egyet.
berciXcore
2010. június 14. 17:43
Kellene akkor szervezni egy Unjuk Már a Büszkeség Meneteket Büszkeség Menetet, és arra kontrázhat majd az Unjuk Már Az Unjuk Már A Büszkeség Meneteket Büszkeség Menetet Büszkeség Menet. És így futva végtelen ciklsba, aminek a végén vár a kernel panic (vagy a kapuzárási pánik). :]
drienovác
2010. június 14. 13:04
francnak köll itt vonulgatni, úgyis látszik, ha hetero valaki, meg az is elárulja magát önkéntelenül is, aki nem az mit kell ezt ezen kívül forszírozni? a nem annyira sikeres heterók fognak büszkén tüntetni? mondjuk, legyen nekik egy baromi nagy párkereső party, és legyen a ligetben, ott nem zavarnak senkit!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!