Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Átvilágítják a Malévot

2010. június 23. 11:59

A jövő hónapban pontos egyenleget készítenek a légitársaság pénzügyeiről. Márton Attila miniszteri biztos ennek ismeretében teszi meg javaslatait a Malév működésével kapcsolatban.

2010. június 23. 11:59
Márton Attila, a légi közlekedés fejlesztéséért felelős kedden kinevezett miniszteri biztos szerint egy hónapon belül átvilágítják a Malévot, és Márton megteszi javaslatait a nemzeti légitársaság jövőjével kapcsolatban is - közölte a Független Hírügynökség. A következő hónapban ezért az átvilágítás során pontos egyenleget készítenek a légitársaság adósságairól, terheiről és azok ütemezéséről, a biztos ezek ismeretében teszi meg javaslatait a Malév működésével kapcsolatban.
 
Hatáskörébe tartozik a HungaroControl és a Budapest Airport (BA) szakmai felügyelete is, illetve a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) és a légügyi igazgatóság átszervezése és egy teljesen új államigazgatási apparátus felállítása, valamint a hiányzó légügyi rendeletek és szabályozások elkészítése is.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drienovác
2010. június 23. 15:02
oszkó elvtárs most fizettetett ki egy valag pénzt a deloitte-nek, hogy világítsa át a malévet nem lehetne már ezeket a dolgokat abbahagyni, és egy olyan könyvelőt a malévba ültetni, aki adatokat szolgáltat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!